Solvalla 180516

  • Deep Pockets: (Lopp 3) Var fin i debuten där han skötte sig bra på alla sätt och det var en insats som lovar gott. Nu är motståndet betydligt tuffare men det ska bli intressant att se hur långt han räcker här. Han har lite problem med grusstänk men jag hoppas att han ska fungara lika bra även om han får gå i ryggar. Sköter han sig då har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.
  • Twigs Frances: (Lopp 9) Var jag jättenöjd med i debuten då hon vann lätt utan att brukas för fullt. Helt klart var det en positiv insats och det ska bli spännande att se henne nu mot tuffare motstånd. Normalt så ska hon vara ännu vassare med lopp i kroppen och jag blir inte förvånad om hon dyker upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.

Dannero 190420

Axel Sigfrid: (Lopp 5) Är en fin sort som tränat bra en längre tid. Jag har kört 31/1600 i jobb och normalt så hade jag trott på en bra chans direkt. Nu verkar dock ”Äcklige Persson” ha ställt i ordning rejält och den blir säkert svår att slå. Vi ger inte upp på förhand och jag … Läs mer

Romme 190421

Deep Pockets: (Lopp 5) Har varit jättefin i årets starter och framför allt så känns han starkare mentalt i år. Helt klart har han hög kapacitet för klassen men spår och motstånd gör att han har en tuff uppgift framför sig. Han har gått med skor och halvstängt huvudlag i årets starter och det lutar åt … Läs mer

Solvalla 190423

Global Adventure: (Lopp 4) Var jättefin i årsdebuten och det verkar som att han har tagit åt sig vinterträningen på rätt sätt. Normalt så ska han vara ännu vassare med loppet i kroppen och jag räknar med en fin insats här. Motståndet är tufft men jag måste ändå tro på en vettig segerchans. Inga ändringar, skor … Läs mer

Bergsåker 190423

Zooren: (Lopp 1) Kvalade på ett positivt sätt och jag är även nöjd med henne i jobben efteråt. Det är en fin sort som är förberedd i nivå med hur mina debutanter brukar vara. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men sköter sig min då gör hon säkert ett bra lopp och … Läs mer