Eskilstuna 180517

  • Il Vole: (Lopp 3) Har varit hos mig i ett halvår och under tiden har han både varit sjuk och kastrerats vilket gjort att det har tagit lite tid. Nu känns han i alla fall klart på gång och det känns i jobben som att det finns en del inombords. Han är ändå svårbedömd för mig och innan jag sett hur han fungerar i lopp så håller jag honom bara som en outsider. Skor runt om.

Rättvik 180723

Zodiac Kronos: (Lopp 1) Är en småtrög typ som har tagit tid på sig att bli startklar. Han har en hel del inombords och kommer säkert må bra av att börja starta på. Lite svårbedömd är han men på sin grundkapacitet tycker jag i alla fall att han ska ses som en outsider. Skor runt om. … Läs mer

Solvalla 180724

Duke Of Mearas: (Lopp 5) Fungerade fint på lite ändrad balans senast och vi fortsätter därför likadant nu. Här känns det som att vi går ned något i klass och jag tror att min står sig väl med rätt resa. Jag tycker att han är ett tidigt bud och det ska i alla fall vara en … Läs mer