Bergsåker 180516

  • Pontiac S.W.: (Lopp 4) Kändes jättefin med barfotabalansen senast men fick aldrig chansen och gick i mål obrukad. Vi provar barfota igen och är han lika fin den här gången då är han inte borta. Kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då slutar han långt framme.
  • No Matter: (Lopp 5) STRUKEN
  • Fortune Mearas: (Lopp 5) Felade lite oturligt senast och tappade andraplatsen på det. Efter den starten har vi fräschat upp honom och han känns bara bra i jobben för dagen. Det känns som att han är under snabb utveckling och han kommer att hävda sig bra även i tuffare sammanhang. Den här uppgiften ser tilltalande ut och jag tycker det ser ut som en vettig segerchans. Tanken är att vi ska prova barfota fram för första gången, inga andra ändringar.
  • Chookdi: (Lopp 6) Har haft problem med en sårskada och har därför inte startat på ett par månader. Nu känns hon fin i jobben igen men hon kommer säkert att behöva loppet innan hon är på topp. Jag tror det blir svårt att vinna direkt men skulle vi slinka igenom då ligger en plats inom räckhåll. Barfota fram.

Eskilstuna 180925

Poem In Motion: (Lopp 8) Trivdes inte med banan senast och kunde inte göra sig själv rättvisa. Formen ska annars vara klart bättre än raden och hon kommer att få full utdelning när som helst. Här har vi en vettig uppgift och visst måste hon vara ett tidigt bud. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 180925

Bythebook: (Lopp 1) Var riktigt bra senast men fick helt enkelt stryk av två som var snäppet bättre. Det känns som att han har tagit loppen på rätt sätt och han ska bli bättre för varje start. Här har vi en intressant uppgift och sköter han sig lika bra den här gången då slutar han säkert … Läs mer

Solvalla 180926

Queen Of Moorlands: (Lopp 3) Gjorde ett riktigt bra lopp senast och jag var fullt nöjd med den insatsen. Nu blir det lite väl tätt mellan starterna men sitter inte loppet i benen då tror jag att hon kommer att vara ännu vassare den här gången. Motståndet är tufft och även om hon inte är helt … Läs mer

Solvalla 180929

Palma Pellini: (Lopp 2) Har skött sig fint på slutet och då har hon visat en del av vad hon har inombords. Jag hoppas att poletten har ramlat ned nu men jag vågar ännu inte lita på henne fullt ut. Hon är mer stark än speedig och högt tempo skulle gynna oss. Det viktigaste är fortfarande … Läs mer

Solvalla 180930

Fantasy In: (Lopp 1) Har gjort två bra lopp på slutet och formen ska bara bli bättre och bättre. Tyvärr så måste hon gå med skor den här gången vilket är ett litet minus men jag tror ändå att hon kan göra ett bra lopp. Från det här läget får vi förhoppningsvis en fin resa och … Läs mer