Bergsåker 180516

  • Pontiac S.W.: (Lopp 4) Kändes jättefin med barfotabalansen senast men fick aldrig chansen och gick i mål obrukad. Vi provar barfota igen och är han lika fin den här gången då är han inte borta. Kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då slutar han långt framme.
  • No Matter: (Lopp 5) STRUKEN
  • Fortune Mearas: (Lopp 5) Felade lite oturligt senast och tappade andraplatsen på det. Efter den starten har vi fräschat upp honom och han känns bara bra i jobben för dagen. Det känns som att han är under snabb utveckling och han kommer att hävda sig bra även i tuffare sammanhang. Den här uppgiften ser tilltalande ut och jag tycker det ser ut som en vettig segerchans. Tanken är att vi ska prova barfota fram för första gången, inga andra ändringar.
  • Chookdi: (Lopp 6) Har haft problem med en sårskada och har därför inte startat på ett par månader. Nu känns hon fin i jobben igen men hon kommer säkert att behöva loppet innan hon är på topp. Jag tror det blir svårt att vinna direkt men skulle vi slinka igenom då ligger en plats inom räckhåll. Barfota fram.

Dannero 180520

Mellby Guvernören: (Lopp 2) Tränar bra och jag är fullt nöjd med hur han sköter jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag gillar min och han duger säkert bra direkt. Jag blir inte förvånad om han slutar långt framme. Skor runt om. Labero Broline: (Lopp 6) Har varit borta från … Läs mer