Bergsåker 180516

  • Pontiac S.W.: (Lopp 4) Kändes jättefin med barfotabalansen senast men fick aldrig chansen och gick i mål obrukad. Vi provar barfota igen och är han lika fin den här gången då är han inte borta. Kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då slutar han långt framme.
  • No Matter: (Lopp 5) STRUKEN
  • Fortune Mearas: (Lopp 5) Felade lite oturligt senast och tappade andraplatsen på det. Efter den starten har vi fräschat upp honom och han känns bara bra i jobben för dagen. Det känns som att han är under snabb utveckling och han kommer att hävda sig bra även i tuffare sammanhang. Den här uppgiften ser tilltalande ut och jag tycker det ser ut som en vettig segerchans. Tanken är att vi ska prova barfota fram för första gången, inga andra ändringar.
  • Chookdi: (Lopp 6) Har haft problem med en sårskada och har därför inte startat på ett par månader. Nu känns hon fin i jobben igen men hon kommer säkert att behöva loppet innan hon är på topp. Jag tror det blir svårt att vinna direkt men skulle vi slinka igenom då ligger en plats inom räckhåll. Barfota fram.

Eskilstuna 190217

Troublemaker Face (lopp 7) tävlar alltjämt med kravet att felfritt är viktigare än placering. Han har dock stabiliserats och fartmässigt duger han gott i den klass han befinner sig. Vi gör inga ändringar. Optimum Dragonfly (lopp 9) var duktig vid seger senast, men har som alla mina haft en liten paus vid jul och sedan … Läs mer

Solvalla 190219

Alien Kronos (lopp 3) verkar allt bra med efter senast. Han är rätt så rapp i benen även i voltstart. Han möter Belker som han fått stryk av tidigare, men vi har väl inte helt kastat yxan i skön, Alien fortsätter utvecklas. Winnertakesitall (lopp 5) galopperade direkt senast, vi tar det som ett olycksfall i … Läs mer

Solvalla 190220

Victor A.U. (lopp 6) har varit hos mig sedan årsskiftet och det är en otroligt trevlig individ. Vi har varit inne en gång på Solvalla och då sprang han 18-19/1.600 meter på väldigt fint sätt. Han får förstås bedömas på gamla meriter och det är inte på något sätt toppform så här direkt. Vi tar … Läs mer

Bollnäs 190220

Beammeupscotty (lopp 5) har travat allt bättre och varit säkrare på benen på sistone och jag hoppas att formen kommer också nu. Hon känns bra och är inte alls tokig för den klass hon befinner sig. Vi gör inga ändringar.