Bergsåker 180516

  • Pontiac S.W.: (Lopp 4) Kändes jättefin med barfotabalansen senast men fick aldrig chansen och gick i mål obrukad. Vi provar barfota igen och är han lika fin den här gången då är han inte borta. Kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då slutar han långt framme.
  • No Matter: (Lopp 5) STRUKEN
  • Fortune Mearas: (Lopp 5) Felade lite oturligt senast och tappade andraplatsen på det. Efter den starten har vi fräschat upp honom och han känns bara bra i jobben för dagen. Det känns som att han är under snabb utveckling och han kommer att hävda sig bra även i tuffare sammanhang. Den här uppgiften ser tilltalande ut och jag tycker det ser ut som en vettig segerchans. Tanken är att vi ska prova barfota fram för första gången, inga andra ändringar.
  • Chookdi: (Lopp 6) Har haft problem med en sårskada och har därför inte startat på ett par månader. Nu känns hon fin i jobben igen men hon kommer säkert att behöva loppet innan hon är på topp. Jag tror det blir svårt att vinna direkt men skulle vi slinka igenom då ligger en plats inom räckhåll. Barfota fram.

Rättvik 180723

Zodiac Kronos: (Lopp 1) Är en småtrög typ som har tagit tid på sig att bli startklar. Han har en hel del inombords och kommer säkert må bra av att börja starta på. Lite svårbedömd är han men på sin grundkapacitet tycker jag i alla fall att han ska ses som en outsider. Skor runt om. … Läs mer

Solvalla 180724

Duke Of Mearas: (Lopp 5) Fungerade fint på lite ändrad balans senast och vi fortsätter därför likadant nu. Här känns det som att vi går ned något i klass och jag tror att min står sig väl med rätt resa. Jag tycker att han är ett tidigt bud och det ska i alla fall vara en … Läs mer