Bergsåker 180516

  • Pontiac S.W.: (Lopp 4) Kändes jättefin med barfotabalansen senast men fick aldrig chansen och gick i mål obrukad. Vi provar barfota igen och är han lika fin den här gången då är han inte borta. Kan vi bara hitta ned i ett vettigt läge då slutar han långt framme.
  • No Matter: (Lopp 5) STRUKEN
  • Fortune Mearas: (Lopp 5) Felade lite oturligt senast och tappade andraplatsen på det. Efter den starten har vi fräschat upp honom och han känns bara bra i jobben för dagen. Det känns som att han är under snabb utveckling och han kommer att hävda sig bra även i tuffare sammanhang. Den här uppgiften ser tilltalande ut och jag tycker det ser ut som en vettig segerchans. Tanken är att vi ska prova barfota fram för första gången, inga andra ändringar.
  • Chookdi: (Lopp 6) Har haft problem med en sårskada och har därför inte startat på ett par månader. Nu känns hon fin i jobben igen men hon kommer säkert att behöva loppet innan hon är på topp. Jag tror det blir svårt att vinna direkt men skulle vi slinka igenom då ligger en plats inom räckhåll. Barfota fram.

Eskilstuna 181119

Captian My Captain: (Lopp 2) Var riktigt fin senast då han kunde vinna trots en del tryck under vägen. Han blir allt bättre och uppgiften här ser intressant ut. Han är kvick ut och visst har jag förhoppningar om att han ska sluta långt framme. Inga ändringar, skor runt om.

Gävle 181120

Bottnas Easy Cash: (Lopp 1) Felade direkt senast och tappade allt där. Formen tror jag annars är fortsatt bra och skulle han sköta sig här då räknar jag med en fin insats. Spåret är inte det bästa men vi provar ändå framåt direkt då han är kvick ut. Skulle vi komma till då är han inte … Läs mer

Solvalla 181120

Hills Delight: (Lopp 1) Fick nyligen feber och vi fick stryka henne från en tilltänkt debut. Hon var snabbt frisk igen och känns nu som vanligt i jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag är i alla fall nöjd med min och jag hoppas att hon kan vara långt … Läs mer