Åby 180427

  • Fortune Mearas: (Lopp 3) Har varit jättefin i årets starter och framför allt så uppträder han betydligt mer moget i år. Fart har han alltid haft och att framgångarna nu kommer är ingen större överraskning. Här är det tufft motstånd men jag är ändå förhoppningsfull och jag tycker att min är en av de som ska räknas. Inga ändringar, skor runt om.
  • Staro Lochlyn: (Lopp 4) Inledde karriären lovande men fick inte till det under andra halvan av säsongen. Vi har därför gett henne gott om tid för att ladda om batterierna och hon känns riktigt fin för dagen. Formen är dock ett frågetecken och det här blev en tuff årsdebut för hennes del. Jag ställer inga större krav på henne redan nu utan jag är fullt nöjd bara hon gör ett bra lopp. Skor runt om och vanlig vagn.
  • Poem In Motion: (Lopp 6) Var jag helnöjd med i årsdebuten och normalt så ska hon gå framåt med det loppet i kroppen. Hon är snabb ut och får säkert ett bra lopp och det ska bli intressant att se vad hon kan göra här. Vinna blir svårt men med rätt resa ska hon ha en vettig chans att ta sig vidare till final. Jag har inte bestämt om det blir barfota eller inte och det beslutet tar jag under tävlingsdagen.
  • Fantasy In: (Lopp 7) Hade en omöjlig uppgift senast men jag tycker ändå inte att det var samma kick i henne som i starterna innan. Vi har kollat upp henne utan att hitta något och förhoppningsvis så hade hon bara en sämre dag. I jobben känns hon i alla fall som vanligt och den här gången blir det barfota runt om och jänkarvagn. Motståndet är tufft men jag har ändå förhoppningar om att hon ska kunna vara med och göra upp om en finalplats.
  • Empire Garbo: (Lopp 9) Har varit bra hela året och vi bestämde därför att prova här och se hur han står sig. Tyvärr så hamnade vi i ett stentufft försök vilket gör att jag måste ligga lågt. Han gör absolut inte bort sig och skulle det stämma då kan han vara med och kämpa om den sista finalplatsen. Det blir barfota runt om, inga andra ändringar.