Solvalla 180425

  • Lovely Flicka: (Lopp 2) Skötte sig fint senast och hade då inga problem med att avgöra i ett enklare gäng. Hon har så här långt varit stabilare i voltstart men jag ska göra några ändringar till den här starten och då hoppas jag att det ska funka även bakom bilen. Fart och form finns för att sluta långt framme och jag håller henne som en outsider. Skor runt om.
  • Hitman Hearns: (Lopp 3) Är jag nöjd med för dagen och han har klart bättre form än vad raden antyder. Från det här läget blir det till att smyga med och skulle det bli lite tempo på loppet då är han inte borta. Jag tycker i alla fall att det ska vara en bra platschans och på en garderad bong ska han streckas. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Pontiac S.W.: (Lopp 8) Löper på jämnt och bra men jag tycker ändå att den rätta udden har saknats. Jag kommer därför att rycka av honom samtliga skor för första gången och dessutom utrusta honom med rycktussar här. Det ska bli intressant att se vad det får för effekt och jag tycker att han ska ses som en outsider.
  • Very Kronos: (Lopp 10) Visade enorm kapacitet under fjolåret men samtidigt uppträdde han ofta väldigt omoget. Vinterträningen har han skött helt enligt plan och han har även gått ett 15-jobb på bra sätt. Jag är övertygad om att han kan springa fort direkt i årsdebuten men jag ser det främst på sikt och det viktigaste för mig är att han sköter sig och gör ett bra lopp. Skor runt om.