Solvalla 180424

  • Global Welcome: (Lopp 3) Hade ett strålande fjolår och fick efter det ordentligt med vinterträning. Det mesta har rullat på enligt plan och jag är fullt nöjd med hur han sköter jobben. Nu är han inte vässad på något sätt och han kommer att behöva loppet. Han har dock så mycket inombords att han ändå ska räknas men jag begär inte att han ska gå ut och vinna direkt. Skor runt om.
  • No Matter: (Lopp 5) Inledde karriären strålande men fick under hösten problem då banorna blev sämre. Nu är hon väl förberedd inför årsdebuten men även den här kommer att behöva något lopp innan formen sitter där. Hon är snabb ut och med rätt resa kan hon säkert ändå dyka upp där framme någonstans. Det blir skor runt om och öppet huvudlag.
  • Global U.Turn: (Lopp 6) Har riktigt fin form och har i de två senaste starterna avslutat vasst utan att hinna fram. Nu är det åter risk för att vi hamnar illa till men skulle vi komma till då är han inte borta. Garderar man loppet då tycker jag absolut att han ska med på bongen. Tanken är att han ska gå barfota bak för första gången.