Umåker 180421

  • Valour Kronos: (Lopp 8) Har varit jättefin i årets bägge starter och senast vann han utan att brukas för fullt. Den här gången är motståndet betydligt tuffare men jag håller min högt och jag tror att han går mot en riktigt fin säsong. Från det här läget är han inte borta och på en garderad bong tycker jag att han ska streckas. Inga ändringar, barfota fram.
  • Louie Brodde: (Lopp 10) Var jättefin senast och kunde vinna trots ett längre tävlingsuppehåll. Han har säkert mått bra av loppet och jag tror han ska vara ännu vassare den här gången. Han kommer dessutom att gå barfota runt om och utrustas med jänkarvagn så det finns förutsättningar för en riktigt bra prestation. Vi provar en bit från start men det är många snabba runt omkring så det blir nog svårt att nå ledningen. Helt borta är han inte men jag tycker i första hand att det ser ut som en bra platschans.
  • National Prince: (Lopp 10) Var inte som bäst senast och är uppfräschad efter den starten. Han känns nu pigg och fin i jobben igen och han brukar gå bra även efter kortare tävlingsuppehåll. Det blir svårt att hinna förbi de invändigt från start men vi gör ett försök då han trivs bäst när han är med där framme direkt. Kapacitet finns för att dyka upp där framme och med rätt resa är han inte borta. Barfota runt om.

Rättvik 180723

Zodiac Kronos: (Lopp 1) Är en småtrög typ som har tagit tid på sig att bli startklar. Han har en hel del inombords och kommer säkert må bra av att börja starta på. Lite svårbedömd är han men på sin grundkapacitet tycker jag i alla fall att han ska ses som en outsider. Skor runt om. … Läs mer

Solvalla 180724

Duke Of Mearas: (Lopp 5) Fungerade fint på lite ändrad balans senast och vi fortsätter därför likadant nu. Här känns det som att vi går ned något i klass och jag tror att min står sig väl med rätt resa. Jag tycker att han är ett tidigt bud och det ska i alla fall vara en … Läs mer