Umåker 180421

  • Valour Kronos: (Lopp 8) Har varit jättefin i årets bägge starter och senast vann han utan att brukas för fullt. Den här gången är motståndet betydligt tuffare men jag håller min högt och jag tror att han går mot en riktigt fin säsong. Från det här läget är han inte borta och på en garderad bong tycker jag att han ska streckas. Inga ändringar, barfota fram.
  • Louie Brodde: (Lopp 10) Var jättefin senast och kunde vinna trots ett längre tävlingsuppehåll. Han har säkert mått bra av loppet och jag tror han ska vara ännu vassare den här gången. Han kommer dessutom att gå barfota runt om och utrustas med jänkarvagn så det finns förutsättningar för en riktigt bra prestation. Vi provar en bit från start men det är många snabba runt omkring så det blir nog svårt att nå ledningen. Helt borta är han inte men jag tycker i första hand att det ser ut som en bra platschans.
  • National Prince: (Lopp 10) Var inte som bäst senast och är uppfräschad efter den starten. Han känns nu pigg och fin i jobben igen och han brukar gå bra även efter kortare tävlingsuppehåll. Det blir svårt att hinna förbi de invändigt från start men vi gör ett försök då han trivs bäst när han är med där framme direkt. Kapacitet finns för att dyka upp där framme och med rätt resa är han inte borta. Barfota runt om.

Örebro 181020

Arras Cando: (Lopp 5) Gjorde ett bra lopp senast efter en kortare vila. Jag tror dessutom att den genomköraren har gjort honom gott och han ska vara ännu vassare nu. Han har bra kapacitet för klassen och från ett bättre läge hade jag varit optimist. Härifrån känns det inte lika intressant och vi får hoppas på … Läs mer

Eskilstuna 181021

Winnertakesitall: (Lopp 2) Hade jag hoppats mer på senast men förhoppningsvis så behövde han loppet och är bättre med det i kroppen. Han tränar i alla fall helt ok och det känns som att det finns en hel del inombords. Skulle han löpa upp till sitt kunnande då är han inte borta och jag tycker att … Läs mer

Bollnäs 181022

Captain My Captain: (Lopp 1) Får godkänt för insatsen i debuten även om jag hade hoppats på lite mer. Förhoppningsvis så går han framåt med loppet i kroppen och är lite rappare i benen nu. Kapacitetsmässigt duger han bra och även om inte spåret är det bästa så tycker jag att han ska räknas. Inga ändringar, … Läs mer

Solvalla 181023

Valle E.W.: (Lopp 3) Felade direkt senast men gjorde sedan ett bra lopp i skymundan. Han har mycket inombords men ställer ofta till det för sig vilket gjort att framgångarna har uteblivit. Det känns som att det kan lossna när som helst men innan han visat ett stabilare uppträdande så ska han bara ses som en … Läs mer

Östersund 181023

Quite Gold: (Lopp 3) Agerade knepigt senast och felade in i första sväng. Jag ska korrigera huvudlaget till den här starten och då hoppas jag att det ska fungera bättre. Här har vi hittat en vettig uppgift och kapacitetsmässigt ska han räcka långt här. Han är inte att lita på men skulle han sköta sig då … Läs mer

Solvalla 181024

Amelia Flame: (Lopp 2) Var fin vid segern senast även om hon fortfarande är lite småtrög. Jag tror hon kommer att bli rappare för varje start och helt klart finns det utveckling i henne. Den här gången är motståndet tuffare och jag begär inte att hon redan nu ska slå de här. Helt borta är hon … Läs mer