Umåker 180421

  • Valour Kronos: (Lopp 8) Har varit jättefin i årets bägge starter och senast vann han utan att brukas för fullt. Den här gången är motståndet betydligt tuffare men jag håller min högt och jag tror att han går mot en riktigt fin säsong. Från det här läget är han inte borta och på en garderad bong tycker jag att han ska streckas. Inga ändringar, barfota fram.
  • Louie Brodde: (Lopp 10) Var jättefin senast och kunde vinna trots ett längre tävlingsuppehåll. Han har säkert mått bra av loppet och jag tror han ska vara ännu vassare den här gången. Han kommer dessutom att gå barfota runt om och utrustas med jänkarvagn så det finns förutsättningar för en riktigt bra prestation. Vi provar en bit från start men det är många snabba runt omkring så det blir nog svårt att nå ledningen. Helt borta är han inte men jag tycker i första hand att det ser ut som en bra platschans.
  • National Prince: (Lopp 10) Var inte som bäst senast och är uppfräschad efter den starten. Han känns nu pigg och fin i jobben igen och han brukar gå bra även efter kortare tävlingsuppehåll. Det blir svårt att hinna förbi de invändigt från start men vi gör ett försök då han trivs bäst när han är med där framme direkt. Kapacitet finns för att dyka upp där framme och med rätt resa är han inte borta. Barfota runt om.

Örebro 190120

Djorkaeff Sisu: (Lopp 9) Har haft ett par månaders träningsperiod efter senaste starten och känns bara bra för dagen. Han har dock bara fått ett banjobb och förmodligen kommer han att behöva loppet. Med rätt resa tror jag ändå att han kan avsluta vasst och helt borta ska han trots allt inte vara.