Umåker 180421

  • Valour Kronos: (Lopp 8) Har varit jättefin i årets bägge starter och senast vann han utan att brukas för fullt. Den här gången är motståndet betydligt tuffare men jag håller min högt och jag tror att han går mot en riktigt fin säsong. Från det här läget är han inte borta och på en garderad bong tycker jag att han ska streckas. Inga ändringar, barfota fram.
  • Louie Brodde: (Lopp 10) Var jättefin senast och kunde vinna trots ett längre tävlingsuppehåll. Han har säkert mått bra av loppet och jag tror han ska vara ännu vassare den här gången. Han kommer dessutom att gå barfota runt om och utrustas med jänkarvagn så det finns förutsättningar för en riktigt bra prestation. Vi provar en bit från start men det är många snabba runt omkring så det blir nog svårt att nå ledningen. Helt borta är han inte men jag tycker i första hand att det ser ut som en bra platschans.
  • National Prince: (Lopp 10) Var inte som bäst senast och är uppfräschad efter den starten. Han känns nu pigg och fin i jobben igen och han brukar gå bra även efter kortare tävlingsuppehåll. Det blir svårt att hinna förbi de invändigt från start men vi gör ett försök då han trivs bäst när han är med där framme direkt. Kapacitet finns för att dyka upp där framme och med rätt resa är han inte borta. Barfota runt om.

Solvalla 180424

Global Welcome: (Lopp 3) Hade ett strålande fjolår och fick efter det ordentligt med vinterträning. Det mesta har rullat på enligt plan och jag är fullt nöjd med hur han sköter jobben. Nu är han inte vässad på något sätt och han kommer att behöva loppet. Han har dock så mycket inombords att han ändå ska räknas men jag … Läs mer

Solvalla 180425

Lovely Flicka: (Lopp 2) Skötte sig fint senast och hade då inga problem med att avgöra i ett enklare gäng. Hon har så här långt varit stabilare i voltstart men jag ska göra några ändringar till den här starten och då hoppas jag att det ska funka även bakom bilen. Fart och form finns för … Läs mer

Gävle 180426

Basil Pellini: (Lopp 3) Är en stor och fin sort som känns riktigt rejäl i jobben. Han är väl förberedd inför debuten och sköter han sig då gör han säkert ett bra lopp. Pers häst imponerade dock i debuten och från det här läget blir den svår att rå på. Vi ger inte upp på … Läs mer

Åby 180427

Fortune Mearas: (Lopp 3) Har varit jättefin i årets starter och framför allt så uppträder han betydligt mer moget i år. Fart har han alltid haft och att framgångarna nu kommer är ingen större överraskning. Här är det tufft motstånd men jag är ändå förhoppningsfull och jag tycker att min är en av de som … Läs mer