Umåker 180420

  • Attraversiamo: (Lopp 7) Utvecklades enormt under hösten och avslutade säsongen med en andraplats i Uppfödningslöpningen. Han har tränats på rejält under vintern och känns bara bra även om han kanske är lite rund om magen. Han behöver säkert något lopp innan formen sitter där men jag blir ändå inte förvånad om han gör ett bra lopp direkt. Motståndet är tufft men min är ändå en av de som kan vinna loppet. Skor runt om.
  • Unaffected Laugh: (Lopp 9) Har bra form för dagen och tanken är nu att vi ska prova barfota runt om igen bara banan tillåter. Läget är dock besvärligt och det kan bli svårt att komma till härifrån. Skulle vi hitta ned i ett vettigt läge då är hon inte borta men i första hand tycker jag att det ser ut som en vettig platschans.

Rättvik 180723

Zodiac Kronos: (Lopp 1) Är en småtrög typ som har tagit tid på sig att bli startklar. Han har en hel del inombords och kommer säkert må bra av att börja starta på. Lite svårbedömd är han men på sin grundkapacitet tycker jag i alla fall att han ska ses som en outsider. Skor runt om. … Läs mer

Solvalla 180724

Duke Of Mearas: (Lopp 5) Fungerade fint på lite ändrad balans senast och vi fortsätter därför likadant nu. Här känns det som att vi går ned något i klass och jag tror att min står sig väl med rätt resa. Jag tycker att han är ett tidigt bud och det ska i alla fall vara en … Läs mer