Umåker 180420

  • Attraversiamo: (Lopp 7) Utvecklades enormt under hösten och avslutade säsongen med en andraplats i Uppfödningslöpningen. Han har tränats på rejält under vintern och känns bara bra även om han kanske är lite rund om magen. Han behöver säkert något lopp innan formen sitter där men jag blir ändå inte förvånad om han gör ett bra lopp direkt. Motståndet är tufft men min är ändå en av de som kan vinna loppet. Skor runt om.
  • Unaffected Laugh: (Lopp 9) Har bra form för dagen och tanken är nu att vi ska prova barfota runt om igen bara banan tillåter. Läget är dock besvärligt och det kan bli svårt att komma till härifrån. Skulle vi hitta ned i ett vettigt läge då är hon inte borta men i första hand tycker jag att det ser ut som en vettig platschans.

Solvalla 180424

Global Welcome: (Lopp 3) Hade ett strålande fjolår och fick efter det ordentligt med vinterträning. Det mesta har rullat på enligt plan och jag är fullt nöjd med hur han sköter jobben. Nu är han inte vässad på något sätt och han kommer att behöva loppet. Han har dock så mycket inombords att han ändå ska räknas men jag … Läs mer

Solvalla 180425

Lovely Flicka: (Lopp 2) Skötte sig fint senast och hade då inga problem med att avgöra i ett enklare gäng. Hon har så här långt varit stabilare i voltstart men jag ska göra några ändringar till den här starten och då hoppas jag att det ska funka även bakom bilen. Fart och form finns för … Läs mer

Gävle 180426

Basil Pellini: (Lopp 3) Är en stor och fin sort som känns riktigt rejäl i jobben. Han är väl förberedd inför debuten och sköter han sig då gör han säkert ett bra lopp. Pers häst imponerade dock i debuten och från det här läget blir den svår att rå på. Vi ger inte upp på … Läs mer

Åby 180427

Fortune Mearas: (Lopp 3) Har varit jättefin i årets starter och framför allt så uppträder han betydligt mer moget i år. Fart har han alltid haft och att framgångarna nu kommer är ingen större överraskning. Här är det tufft motstånd men jag är ändå förhoppningsfull och jag tycker att min är en av de som … Läs mer