Umåker 180420

  • Attraversiamo: (Lopp 7) Utvecklades enormt under hösten och avslutade säsongen med en andraplats i Uppfödningslöpningen. Han har tränats på rejält under vintern och känns bara bra även om han kanske är lite rund om magen. Han behöver säkert något lopp innan formen sitter där men jag blir ändå inte förvånad om han gör ett bra lopp direkt. Motståndet är tufft men min är ändå en av de som kan vinna loppet. Skor runt om.
  • Unaffected Laugh: (Lopp 9) Har bra form för dagen och tanken är nu att vi ska prova barfota runt om igen bara banan tillåter. Läget är dock besvärligt och det kan bli svårt att komma till härifrån. Skulle vi hitta ned i ett vettigt läge då är hon inte borta men i första hand tycker jag att det ser ut som en vettig platschans.

Örebro 181020

Arras Cando: (Lopp 5) Gjorde ett bra lopp senast efter en kortare vila. Jag tror dessutom att den genomköraren har gjort honom gott och han ska vara ännu vassare nu. Han har bra kapacitet för klassen och från ett bättre läge hade jag varit optimist. Härifrån känns det inte lika intressant och vi får hoppas på … Läs mer

Eskilstuna 181021

Winnertakesitall: (Lopp 2) Hade jag hoppats mer på senast men förhoppningsvis så behövde han loppet och är bättre med det i kroppen. Han tränar i alla fall helt ok och det känns som att det finns en hel del inombords. Skulle han löpa upp till sitt kunnande då är han inte borta och jag tycker att … Läs mer

Bollnäs 181022

Captain My Captain: (Lopp 1) Får godkänt för insatsen i debuten även om jag hade hoppats på lite mer. Förhoppningsvis så går han framåt med loppet i kroppen och är lite rappare i benen nu. Kapacitetsmässigt duger han bra och även om inte spåret är det bästa så tycker jag att han ska räknas. Inga ändringar, … Läs mer

Solvalla 181023

Valle E.W.: (Lopp 3) Felade direkt senast men gjorde sedan ett bra lopp i skymundan. Han har mycket inombords men ställer ofta till det för sig vilket gjort att framgångarna har uteblivit. Det känns som att det kan lossna när som helst men innan han visat ett stabilare uppträdande så ska han bara ses som en … Läs mer

Östersund 181023

Quite Gold: (Lopp 3) Agerade knepigt senast och felade in i första sväng. Jag ska korrigera huvudlaget till den här starten och då hoppas jag att det ska fungera bättre. Här har vi hittat en vettig uppgift och kapacitetsmässigt ska han räcka långt här. Han är inte att lita på men skulle han sköta sig då … Läs mer

Solvalla 181024

Amelia Flame: (Lopp 2) Var fin vid segern senast även om hon fortfarande är lite småtrög. Jag tror hon kommer att bli rappare för varje start och helt klart finns det utveckling i henne. Den här gången är motståndet tuffare och jag begär inte att hon redan nu ska slå de här. Helt borta är hon … Läs mer