Umåker 180420

  • Attraversiamo: (Lopp 7) Utvecklades enormt under hösten och avslutade säsongen med en andraplats i Uppfödningslöpningen. Han har tränats på rejält under vintern och känns bara bra även om han kanske är lite rund om magen. Han behöver säkert något lopp innan formen sitter där men jag blir ändå inte förvånad om han gör ett bra lopp direkt. Motståndet är tufft men min är ändå en av de som kan vinna loppet. Skor runt om.
  • Unaffected Laugh: (Lopp 9) Har bra form för dagen och tanken är nu att vi ska prova barfota runt om igen bara banan tillåter. Läget är dock besvärligt och det kan bli svårt att komma till härifrån. Skulle vi hitta ned i ett vettigt läge då är hon inte borta men i första hand tycker jag att det ser ut som en vettig platschans.

Örebro 190120

Djorkaeff Sisu: (Lopp 9) Har haft ett par månaders träningsperiod efter senaste starten och känns bara bra för dagen. Han har dock bara fått ett banjobb och förmodligen kommer han att behöva loppet. Med rätt resa tror jag ändå att han kan avsluta vasst och helt borta ska han trots allt inte vara.