Romme 180420

  • Mooncake Wine: (Lopp 1) Blev sjuk efter senaste starten och det har tagit lite tid att få henne startklar igen. Nu har vi i alla fall jobbat på i några veckor men formen är ändå lite svårbedömd. Jag kräver inget direkt men hon har en hel del inombords och med rätt resa kan hon mycket väl dyka upp i platsstriden. Inga ändringar, skor runt om.

Rättvik 180723

Zodiac Kronos: (Lopp 1) Är en småtrög typ som har tagit tid på sig att bli startklar. Han har en hel del inombords och kommer säkert må bra av att börja starta på. Lite svårbedömd är han men på sin grundkapacitet tycker jag i alla fall att han ska ses som en outsider. Skor runt om. … Läs mer

Solvalla 180724

Duke Of Mearas: (Lopp 5) Fungerade fint på lite ändrad balans senast och vi fortsätter därför likadant nu. Här känns det som att vi går ned något i klass och jag tror att min står sig väl med rätt resa. Jag tycker att han är ett tidigt bud och det ska i alla fall vara en … Läs mer