Gävle 180419

  • Flair Delice: (Lopp 2) Galopperade och trampade sig i årsdebuten och hon har därför fått vänta med nästa start tills vi slipper broddarna. Hon känns bara bra i jobben och jag har kört 17,5/1600 inför detta och på det fanns inget att anmärka. Hon är en lite småtrög sort som säkert kommer att utvecklas snabbt bara vi kan starta på och jag tror därför att hon behöver något lopp innan hon är ett hett segerbud. Kan hon vara bland de tre då är jag fullt nöjd. Skor runt om.
  • Valerie Strix: (Lopp 9) Satt fast i årsdebuten men kändes bara bra för dagen och loppet har säkert gjort henne gott. Hon gjorde det bra under fjolåret även om jag väntade på att hon skulle hitta en växel till men den har hon förhoppningsvis hittat nu i vinter då vi har tränat på rejält. Det blir intressant att se men innan hon visat vad hon kan i lopp så är jag fullt nöjd om hon kan vara bland de tre. Tillåter banan då blir det barfota runt om igen.

Örebro 190120

Djorkaeff Sisu: (Lopp 9) Har haft ett par månaders träningsperiod efter senaste starten och känns bara bra för dagen. Han har dock bara fått ett banjobb och förmodligen kommer han att behöva loppet. Med rätt resa tror jag ändå att han kan avsluta vasst och helt borta ska han trots allt inte vara.