Gävle 180419

  • Flair Delice: (Lopp 2) Galopperade och trampade sig i årsdebuten och hon har därför fått vänta med nästa start tills vi slipper broddarna. Hon känns bara bra i jobben och jag har kört 17,5/1600 inför detta och på det fanns inget att anmärka. Hon är en lite småtrög sort som säkert kommer att utvecklas snabbt bara vi kan starta på och jag tror därför att hon behöver något lopp innan hon är ett hett segerbud. Kan hon vara bland de tre då är jag fullt nöjd. Skor runt om.
  • Valerie Strix: (Lopp 9) Satt fast i årsdebuten men kändes bara bra för dagen och loppet har säkert gjort henne gott. Hon gjorde det bra under fjolåret även om jag väntade på att hon skulle hitta en växel till men den har hon förhoppningsvis hittat nu i vinter då vi har tränat på rejält. Det blir intressant att se men innan hon visat vad hon kan i lopp så är jag fullt nöjd om hon kan vara bland de tre. Tillåter banan då blir det barfota runt om igen.

Solvalla 180424

Global Welcome: (Lopp 3) Hade ett strålande fjolår och fick efter det ordentligt med vinterträning. Det mesta har rullat på enligt plan och jag är fullt nöjd med hur han sköter jobben. Nu är han inte vässad på något sätt och han kommer att behöva loppet. Han har dock så mycket inombords att han ändå ska räknas men jag … Läs mer

Solvalla 180425

Lovely Flicka: (Lopp 2) Skötte sig fint senast och hade då inga problem med att avgöra i ett enklare gäng. Hon har så här långt varit stabilare i voltstart men jag ska göra några ändringar till den här starten och då hoppas jag att det ska funka även bakom bilen. Fart och form finns för … Läs mer

Gävle 180426

Basil Pellini: (Lopp 3) Är en stor och fin sort som känns riktigt rejäl i jobben. Han är väl förberedd inför debuten och sköter han sig då gör han säkert ett bra lopp. Pers häst imponerade dock i debuten och från det här läget blir den svår att rå på. Vi ger inte upp på … Läs mer

Åby 180427

Fortune Mearas: (Lopp 3) Har varit jättefin i årets starter och framför allt så uppträder han betydligt mer moget i år. Fart har han alltid haft och att framgångarna nu kommer är ingen större överraskning. Här är det tufft motstånd men jag är ändå förhoppningsfull och jag tycker att min är en av de som … Läs mer