Läcker kväll i Eskilstuna

Such A Knight har verkligen hittat toppformen med värmen. En fin insats på Solvalla senast följdes upp med spetsseger i Eskilstuna.
Ulf Ohlsson frontade med femåringen från andraspår, men fick aldrig riktigt vila i tätposition. Trots det sprintade Such A Knight undan över upploppet, till och med någon reservväxel sparad! Segertiden för Such A Knight var starka 14,4/2.140 meter voltstart.
Such A Knight ägs av Stall Lava HB i Örebro och sköts om av Anders Eriksson i Knivsta.

Attraversiamo med tredje biljetten

Attraversiamo fixade Stall Båths tredje finalplats i E3. Han trivdes inte perfekt på underlaget och fick omväxlande gå först i andraspår och andra ytter. I slutsvängen var det ett kritiskt ögonblick, men Erik Adielsson ”fångade” Attraversiamo i språnget och sedan höll hästen farten bäst till säker seger på 1.15,4a/2.140 meter på det kladdiga underlaget. Sista 800 … Läs mer

Welcome till E3

Uppfödningslöpningsvinnaren Global Welcome blev nästa bidrag till E3-finalen från stall Båth. Från ett åttondespår trampade Welcome iväg fint och kunde överta ledningen efter 400 meter. Väl där var Welcome fullständigt ohotad. – Han skulle nog gilla lite högre tempo på vägen, men säsongen är lång och förhoppningsvis har han många lopp kvar under året, sade … Läs mer

”Lars” först till final

Global Withdrawl, eller ”Lars” som kort och gott är hans stallnamn tog första finalplatsen för Stall Båth när det vankades E3-försök i Eskilstuna. Erik Adielsson kunde inte riktigt vara med från start, men övertog ledningen in i första sväng och sedan var det aldrig någon som kunde utmana Global Withdrawl som vann på 1.14,3a/2.140 meter. … Läs mer

Maiden för Flair Delice

Flair Delice har verkligen gjort sig förtjänt av en seger och i livets sjätte start kom den på Romme. Från andraspår togs en lugn start och 1.300 kvar blev det positionen utvändigt ledaren för Magnus Jakobsson som kuskade bakom Flair Delice. 400 kvar tryckte han till ledaren som svimmade direkt och Flair Delice fick några … Läs mer

Cash på Hagmyren

Cash Mearas har farten att tåga genom klasserna, men tyvärr hänger inte alltid aktionen med den här femåriga damen. På Hagmyren skötte hon sig – hyggligt – hela vägen och då blev det smått överlägsen seger via 1.13,5 sista varvet. Ulf Ohlsson lämnade tredje ytter 1.300 kvar, satt utvändigt ledaren kort senare och övertog ledningen … Läs mer