Solvalla 180418

  • Duke Of Mearas: (Lopp 7) Har fin form för dagen och även om det var länge sedan han vann lopp så tycker jag att han gör det bra varje gång. Jag har lite funderingar på att prova honom barfota runt om här vilket jag hoppas ska ge lite effekt. Vi gjorde ett misslyckat försök med det ifjol men det känns som att han har utvecklats och att det ska fungera bättre nu. Trots tufft motstånd är han inte helt borta och streckar man på då tycker jag att han är värd ett streck.
  • Poem In Motion: (Lopp 8) Har tränat på ordentligt i vinter och känns bara bra för dagen. Hon har fått två banjobb inför årsdebuten och dessa har hon löst på ett bra sätt. Det fattas säkert ändå en del innan formen sitter där och vi kommer att ge henne ett snällt lopp här. Får hon loppet då ska en plats inte vara omöjlig. Skor runt om.
  • Cash Mearas: (Lopp 8) Gick iväg i de två första starterna senast men sedan stressade hon upp sig allt mer och i den giltiga var det chanslöst att hon skulle gå iväg. Hon kändes annars fin för dagen och det var synd att hon inte fick något riktigt lopp i kroppen. Hon är dock grundkapabel och även om hon är lite svårbedömd så ska hon ha en vettig platschans.  Inga ändringar, skor runt om.