Solvalla 180418

  • Duke Of Mearas: (Lopp 7) Har fin form för dagen och även om det var länge sedan han vann lopp så tycker jag att han gör det bra varje gång. Jag har lite funderingar på att prova honom barfota runt om här vilket jag hoppas ska ge lite effekt. Vi gjorde ett misslyckat försök med det ifjol men det känns som att han har utvecklats och att det ska fungera bättre nu. Trots tufft motstånd är han inte helt borta och streckar man på då tycker jag att han är värd ett streck.
  • Poem In Motion: (Lopp 8) Har tränat på ordentligt i vinter och känns bara bra för dagen. Hon har fått två banjobb inför årsdebuten och dessa har hon löst på ett bra sätt. Det fattas säkert ändå en del innan formen sitter där och vi kommer att ge henne ett snällt lopp här. Får hon loppet då ska en plats inte vara omöjlig. Skor runt om.
  • Cash Mearas: (Lopp 8) Gick iväg i de två första starterna senast men sedan stressade hon upp sig allt mer och i den giltiga var det chanslöst att hon skulle gå iväg. Hon kändes annars fin för dagen och det var synd att hon inte fick något riktigt lopp i kroppen. Hon är dock grundkapabel och även om hon är lite svårbedömd så ska hon ha en vettig platschans.  Inga ändringar, skor runt om.

Bollnäs 181022

Captain My Captain: (Lopp 1) Får godkänt för insatsen i debuten även om jag hade hoppats på lite mer. Förhoppningsvis så går han framåt med loppet i kroppen och är lite rappare i benen nu. Kapacitetsmässigt duger han bra och även om inte spåret är det bästa så tycker jag att han ska räknas. Inga ändringar, … Läs mer

Solvalla 181023

Valle E.W.: (Lopp 3) Felade direkt senast men gjorde sedan ett bra lopp i skymundan. Han har mycket inombords men ställer ofta till det för sig vilket gjort att framgångarna har uteblivit. Det känns som att det kan lossna när som helst men innan han visat ett stabilare uppträdande så ska han bara ses som en … Läs mer

Östersund 181023

Quite Gold: (Lopp 3) Agerade knepigt senast och felade in i första sväng. Jag ska korrigera huvudlaget till den här starten och då hoppas jag att det ska fungera bättre. Här har vi hittat en vettig uppgift och kapacitetsmässigt ska han räcka långt här. Han är inte att lita på men skulle han sköta sig då … Läs mer

Solvalla 181024

Amelia Flame: (Lopp 2) Var fin vid segern senast även om hon fortfarande är lite småtrög. Jag tror hon kommer att bli rappare för varje start och helt klart finns det utveckling i henne. Den här gången är motståndet tuffare och jag begär inte att hon redan nu ska slå de här. Helt borta är hon … Läs mer