Solvalla 180418

  • Duke Of Mearas: (Lopp 7) Har fin form för dagen och även om det var länge sedan han vann lopp så tycker jag att han gör det bra varje gång. Jag har lite funderingar på att prova honom barfota runt om här vilket jag hoppas ska ge lite effekt. Vi gjorde ett misslyckat försök med det ifjol men det känns som att han har utvecklats och att det ska fungera bättre nu. Trots tufft motstånd är han inte helt borta och streckar man på då tycker jag att han är värd ett streck.
  • Poem In Motion: (Lopp 8) Har tränat på ordentligt i vinter och känns bara bra för dagen. Hon har fått två banjobb inför årsdebuten och dessa har hon löst på ett bra sätt. Det fattas säkert ändå en del innan formen sitter där och vi kommer att ge henne ett snällt lopp här. Får hon loppet då ska en plats inte vara omöjlig. Skor runt om.
  • Cash Mearas: (Lopp 8) Gick iväg i de två första starterna senast men sedan stressade hon upp sig allt mer och i den giltiga var det chanslöst att hon skulle gå iväg. Hon kändes annars fin för dagen och det var synd att hon inte fick något riktigt lopp i kroppen. Hon är dock grundkapabel och även om hon är lite svårbedömd så ska hon ha en vettig platschans.  Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 180424

Global Welcome: (Lopp 3) Hade ett strålande fjolår och fick efter det ordentligt med vinterträning. Det mesta har rullat på enligt plan och jag är fullt nöjd med hur han sköter jobben. Nu är han inte vässad på något sätt och han kommer att behöva loppet. Han har dock så mycket inombords att han ändå ska räknas men jag … Läs mer

Solvalla 180425

Lovely Flicka: (Lopp 2) Skötte sig fint senast och hade då inga problem med att avgöra i ett enklare gäng. Hon har så här långt varit stabilare i voltstart men jag ska göra några ändringar till den här starten och då hoppas jag att det ska funka även bakom bilen. Fart och form finns för … Läs mer

Gävle 180426

Basil Pellini: (Lopp 3) Är en stor och fin sort som känns riktigt rejäl i jobben. Han är väl förberedd inför debuten och sköter han sig då gör han säkert ett bra lopp. Pers häst imponerade dock i debuten och från det här läget blir den svår att rå på. Vi ger inte upp på … Läs mer

Åby 180427

Fortune Mearas: (Lopp 3) Har varit jättefin i årets starter och framför allt så uppträder han betydligt mer moget i år. Fart har han alltid haft och att framgångarna nu kommer är ingen större överraskning. Här är det tufft motstånd men jag är ändå förhoppningsfull och jag tycker att min är en av de som … Läs mer