Solvalla 180417

  • V.G´s Unstoppable: (Lopp 2) Blev vi tvungna att stryka från en tilltänkt start då han hade drabbats av en sträckning i ena benet. Han fick stå över i någon vecka och det är lite svårt att bedöma hur formen är för dagen. Han har mycket inombords och trots allt tycker jag att han ska ses som en outsider här. Det blir rycktussar för första gången, inga andra ändringar, skor runt om.
  • Pontiac S.W.: (Lopp 9) Var jag helnöjd med senast trots att han inte fick någonting med. Resultatet är bara att glömma då han aldrig fick chansen men han kändes i alla fall jättefin för dagen och gick i mål obrukad. Jag tror det kommer att lossna på allvar för honom under vår och sommar och jag blir inte förvånad om han dyker upp där framme redan nu. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 180821

Queen Of Moorlands: (Lopp 2) Blev det fel för senast när Örjan chansade invändigt i sista sväng. Hon gick i mål med en hel del sparade och kändes jättefin för dagen. Jag tycker att hon blir allt bättre och även om motståndet är tuffare nu så är hon inte borta. Med rätt resa slutar hon långt … Läs mer

Jägersro 180822

Calamaras Girl: (Lopp 3) Var ute i ett lite enklare gäng senast och hade då inga problem med att avgöra. Det känns som att hon har form för att räcka en bit även här och från det här läget kan hon få det smyglopp hon gillar bäst. Favoriten blir naturligtvis svår att slå men bakom den … Läs mer