Solvalla 180417

  • V.G´s Unstoppable: (Lopp 2) Blev vi tvungna att stryka från en tilltänkt start då han hade drabbats av en sträckning i ena benet. Han fick stå över i någon vecka och det är lite svårt att bedöma hur formen är för dagen. Han har mycket inombords och trots allt tycker jag att han ska ses som en outsider här. Det blir rycktussar för första gången, inga andra ändringar, skor runt om.
  • Pontiac S.W.: (Lopp 9) Var jag helnöjd med senast trots att han inte fick någonting med. Resultatet är bara att glömma då han aldrig fick chansen men han kändes i alla fall jättefin för dagen och gick i mål obrukad. Jag tror det kommer att lossna på allvar för honom under vår och sommar och jag blir inte förvånad om han dyker upp där framme redan nu. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 180424

Global Welcome: (Lopp 3) Hade ett strålande fjolår och fick efter det ordentligt med vinterträning. Det mesta har rullat på enligt plan och jag är fullt nöjd med hur han sköter jobben. Nu är han inte vässad på något sätt och han kommer att behöva loppet. Han har dock så mycket inombords att han ändå ska räknas men jag … Läs mer

Solvalla 180425

Lovely Flicka: (Lopp 2) Skötte sig fint senast och hade då inga problem med att avgöra i ett enklare gäng. Hon har så här långt varit stabilare i voltstart men jag ska göra några ändringar till den här starten och då hoppas jag att det ska funka även bakom bilen. Fart och form finns för … Läs mer

Gävle 180426

Basil Pellini: (Lopp 3) Är en stor och fin sort som känns riktigt rejäl i jobben. Han är väl förberedd inför debuten och sköter han sig då gör han säkert ett bra lopp. Pers häst imponerade dock i debuten och från det här läget blir den svår att rå på. Vi ger inte upp på … Läs mer

Åby 180427

Fortune Mearas: (Lopp 3) Har varit jättefin i årets starter och framför allt så uppträder han betydligt mer moget i år. Fart har han alltid haft och att framgångarna nu kommer är ingen större överraskning. Här är det tufft motstånd men jag är ändå förhoppningsfull och jag tycker att min är en av de som … Läs mer