Solvalla 180417

  • V.G´s Unstoppable: (Lopp 2) Blev vi tvungna att stryka från en tilltänkt start då han hade drabbats av en sträckning i ena benet. Han fick stå över i någon vecka och det är lite svårt att bedöma hur formen är för dagen. Han har mycket inombords och trots allt tycker jag att han ska ses som en outsider här. Det blir rycktussar för första gången, inga andra ändringar, skor runt om.
  • Pontiac S.W.: (Lopp 9) Var jag helnöjd med senast trots att han inte fick någonting med. Resultatet är bara att glömma då han aldrig fick chansen men han kändes i alla fall jättefin för dagen och gick i mål obrukad. Jag tror det kommer att lossna på allvar för honom under vår och sommar och jag blir inte förvånad om han dyker upp där framme redan nu. Inga ändringar, skor runt om.

Bollnäs 181022

Captain My Captain: (Lopp 1) Får godkänt för insatsen i debuten även om jag hade hoppats på lite mer. Förhoppningsvis så går han framåt med loppet i kroppen och är lite rappare i benen nu. Kapacitetsmässigt duger han bra och även om inte spåret är det bästa så tycker jag att han ska räknas. Inga ändringar, … Läs mer

Solvalla 181023

Valle E.W.: (Lopp 3) Felade direkt senast men gjorde sedan ett bra lopp i skymundan. Han har mycket inombords men ställer ofta till det för sig vilket gjort att framgångarna har uteblivit. Det känns som att det kan lossna när som helst men innan han visat ett stabilare uppträdande så ska han bara ses som en … Läs mer

Östersund 181023

Quite Gold: (Lopp 3) Agerade knepigt senast och felade in i första sväng. Jag ska korrigera huvudlaget till den här starten och då hoppas jag att det ska fungera bättre. Här har vi hittat en vettig uppgift och kapacitetsmässigt ska han räcka långt här. Han är inte att lita på men skulle han sköta sig då … Läs mer

Solvalla 181024

Amelia Flame: (Lopp 2) Var fin vid segern senast även om hon fortfarande är lite småtrög. Jag tror hon kommer att bli rappare för varje start och helt klart finns det utveckling i henne. Den här gången är motståndet tuffare och jag begär inte att hon redan nu ska slå de här. Helt borta är hon … Läs mer