Solvalla 180417

  • V.G´s Unstoppable: (Lopp 2) Blev vi tvungna att stryka från en tilltänkt start då han hade drabbats av en sträckning i ena benet. Han fick stå över i någon vecka och det är lite svårt att bedöma hur formen är för dagen. Han har mycket inombords och trots allt tycker jag att han ska ses som en outsider här. Det blir rycktussar för första gången, inga andra ändringar, skor runt om.
  • Pontiac S.W.: (Lopp 9) Var jag helnöjd med senast trots att han inte fick någonting med. Resultatet är bara att glömma då han aldrig fick chansen men han kändes i alla fall jättefin för dagen och gick i mål obrukad. Jag tror det kommer att lossna på allvar för honom under vår och sommar och jag blir inte förvånad om han dyker upp där framme redan nu. Inga ändringar, skor runt om.

Örebro 190120

Djorkaeff Sisu: (Lopp 9) Har haft ett par månaders träningsperiod efter senaste starten och känns bara bra för dagen. Han har dock bara fått ett banjobb och förmodligen kommer han att behöva loppet. Med rätt resa tror jag ändå att han kan avsluta vasst och helt borta ska han trots allt inte vara.