Bergsåker 180417

  • Darshana: (Lopp 3) Har gjort det bra så här långt även om hon ännu inte har fått sätta nosen först. Jag tror dock att hon vinner lopp när som helst och det mycket väl bli så redan nu. Vi ger henne ett snällt lopp och stämmer det på vägen då dyker hon säkert upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.

Solvalla 180821

Queen Of Moorlands: (Lopp 2) Blev det fel för senast när Örjan chansade invändigt i sista sväng. Hon gick i mål med en hel del sparade och kändes jättefin för dagen. Jag tycker att hon blir allt bättre och även om motståndet är tuffare nu så är hon inte borta. Med rätt resa slutar hon långt … Läs mer

Jägersro 180822

Calamaras Girl: (Lopp 3) Var ute i ett lite enklare gäng senast och hade då inga problem med att avgöra. Det känns som att hon har form för att räcka en bit även här och från det här läget kan hon få det smyglopp hon gillar bäst. Favoriten blir naturligtvis svår att slå men bakom den … Läs mer