Bergsåker 180417

  • Darshana: (Lopp 3) Har gjort det bra så här långt även om hon ännu inte har fått sätta nosen först. Jag tror dock att hon vinner lopp när som helst och det mycket väl bli så redan nu. Vi ger henne ett snällt lopp och stämmer det på vägen då dyker hon säkert upp där framme. Inga ändringar, skor runt om.

Bollnäs 180619

Christer: (Lopp 6) Är lite speciell av sig men det känns som att han nu äntligen är på rätt väg. Fartmässigt duger han bra men det gäller att sköter sig också. Jag begär inga stordåd direkt utan jag är fullt nöjd bara han gör det han ska och sedan får placeringen bli vad den blir, en … Läs mer

Solvalla 180619

Mister Selfie: (Lopp 1) Gjorde ett bra lopp senast även om han sprang och bröt några gånger under vägen. Jag sätter det på orutinens konto och det kommer säkert att vara bättre redan nu. Fartmässigt duger han bra men det är alltid svårt att bedöma motståndet i de här loppen. Jag är i alla fall nöjd … Läs mer

Rättvik 180621

Lovely Flicka (lopp 7) var jag jättenöjd med senast. Hon kommer tävla barfota fram även den här gången och bakspår är inte så tokigt, det viktigaste är att hon håller sig lugn. Jag tycker att hon har kunnande att duga i klassen.

Dannero 180621

Mellby Guvernör (lopp 1) har gjort allt rätt så här långt i tävlingssammanhang och självklart har jag varit nöjd. Motståndet blir tuffare för varje start, men jag hoppas att han sköter sig igen och vi gör inga ändringar. Poochai (lopp 4) gjorde ett av sina bästa lopp senast, han backades loss och tog ändå lite … Läs mer

Hagmyren 180622

Chookdi (lopp 6) har gått bra på sistone och känns fortsatt fin. Hon går barfota fram igen och jag tycker att hon ska vara med en bit fram, även om jag tyckte att Henrik Svenssons hästs var riktigt bra senast, säger Svante Båth.

Kalmar 180624

Esprit Sisu (lopp 9) har jag haft en tydlig plan med matchningsmässigt och han har tränat på för fullt, men möjligen saknas det lite tävlingstempo. Han är bra för klassen och har fint läge, vi gör inga ändringar utan han tävlar med skor, bomull i öronen och vanlig vagn. Näst start blir Margarethas Tidiga Unghästserie … Läs mer

Rättvik 180623

Midnight Dreamer (lopp 1) har jobbat 16/1.600 och varit fin på det. Lite svårbedömd och han går med skor, men jag tycker att han ska duga en bit. Arras Cando (lopp 3) är rätt så snabb iväg och trög så han skulle gynnas om han kom till ledningen. Jag har svårt att sätta in honom, … Läs mer

Lindesberg 180623

Such A Knight (lopp 4) står rätt så bra till här och verkar hålla formen. Han är kvick bakom bilen, men ännu snabbare i voltstart och självklart vore det trivsamt om han tog sig till final. Vi kör med bakskor i försöket, men förhoppningsvis barfota runt om i finalen. Optimum Dragonfly (lopp 7) galopperade lite … Läs mer

Halmstad 180625

Calamara’s Girl (lopp 5) opererades i vintras och jag tycker att hon varit fullt godkänd i sina två första starter i år. Jag hoppas formen är i kommande och nu drar vi nog skorna runt om till den här starten. Förutsättningarna ser lämpliga ut och jag tycker att hon ska knipa en finalplats. Beam Me … Läs mer