Eskilstuna 180416

  • Optimum Dragonfly: (Lopp 2) Var ute i ett enklare gäng i årsdebuten och hade inga problem med att avgöra där. Hon kändes i alla fall jättefin och det var helt klart en insats som lovar gott. Den här gången ser motståndet likvärdigt ut och sköter hon sig lika fint då måste det vara en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Such A Knight: (Lopp 5) Var jättefin senast och han visade då att toppformen är nära. Han trivs klart bäst när han får vara med där framme direkt och läget här passar därför perfekt. Jag hoppas att vi kan köra barfota igen och är han lika fin som senast då är han ett tidigt bud.

Eskilstuna 181217

On Fleek: (Lopp 1) Felade direkt i debuten och tappade allt där. Det var flera omstarter i loppet och jag tar inte så hårt på att hon blev stressad av dessa. Vi tar nya tag här i stället och autostart tror jag passar bra. Jag kan inte motståndet men dyker det inte upp något extra då … Läs mer