Eskilstuna 180416

  • Optimum Dragonfly: (Lopp 2) Var ute i ett enklare gäng i årsdebuten och hade inga problem med att avgöra där. Hon kändes i alla fall jättefin och det var helt klart en insats som lovar gott. Den här gången ser motståndet likvärdigt ut och sköter hon sig lika fint då måste det vara en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Such A Knight: (Lopp 5) Var jättefin senast och han visade då att toppformen är nära. Han trivs klart bäst när han får vara med där framme direkt och läget här passar därför perfekt. Jag hoppas att vi kan köra barfota igen och är han lika fin som senast då är han ett tidigt bud.

Eskilstuna 190322

Palma Pellini: (Lopp 9) Felade kort efter start senast när Uffe skulle flytta ned henne i banan. Hon kändes annars fin för dagen och vi får ta nya tag här i stället. Fartmässigt duger hon bra i klassen men innan hon visat stabilare takter så ska hon bara ses som en outsider. Inga ändringar, skor runt … Läs mer