Eskilstuna 180416

  • Optimum Dragonfly: (Lopp 2) Var ute i ett enklare gäng i årsdebuten och hade inga problem med att avgöra där. Hon kändes i alla fall jättefin och det var helt klart en insats som lovar gott. Den här gången ser motståndet likvärdigt ut och sköter hon sig lika fint då måste det vara en bra segerchans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Such A Knight: (Lopp 5) Var jättefin senast och han visade då att toppformen är nära. Han trivs klart bäst när han får vara med där framme direkt och läget här passar därför perfekt. Jag hoppas att vi kan köra barfota igen och är han lika fin som senast då är han ett tidigt bud.

Rättvik 180723

Zodiac Kronos: (Lopp 1) Är en småtrög typ som har tagit tid på sig att bli startklar. Han har en hel del inombords och kommer säkert må bra av att börja starta på. Lite svårbedömd är han men på sin grundkapacitet tycker jag i alla fall att han ska ses som en outsider. Skor runt om. … Läs mer

Solvalla 180724

Duke Of Mearas: (Lopp 5) Fungerade fint på lite ändrad balans senast och vi fortsätter därför likadant nu. Här känns det som att vi går ned något i klass och jag tror att min står sig väl med rätt resa. Jag tycker att han är ett tidigt bud och det ska i alla fall vara en … Läs mer