Bergsåker 180225

  • Darshana: (Lopp 2) Felade i första sväng senast och tappade en hel del mark där. Därefter fullföljde hon väldigt starkt och visade att hon har mycket inombords. Motståndet här är tufft men jag tycker ändå att min är en av de som ska räknas.
  • Enjoys Meredith: (Lopp 2) Är väldigt speciell och det gäller att hitta ned i rygg med henne så snabbt som möjligt. Hon har mycket inombords men vi kommer att köra henne så snällt det bara går och förhoppningsvis blir hennes psyke allt bättre med tiden. Om allt stämmer här har hon fart för att vara långt framme men som sagt då ska allt stämma.
  • Beam Me Up Scotty: (Lopp 9) Var jag fullt nöjd med i årsdebuten där hon fullföljde bra trots en kortare galopp i inledningen. Hon har tidigare alltid behövt ett lopp i kroppen efter vila och jag tror därför att hon kommer att vara snäppet vassare nu. Kapacitet finns för att vara långt framme om det stämmer och jag tycker att det ser ut som en bra platschans.
  • Trito De Royal: (Lopp 9) Satt fast senast men kändes jättefin för dagen och jag räknar med att han har absolut toppform. Här har vi fått ett fint smygläge och skulle de köra på där framme då är han inte borta. Jag tycker att mina två är jämbördiga för dagen och även den här kan sluta långt framme.
  • Tricia: (Lopp 11) Har formen helt på topp för dagen men samtidigt har hon blivit allt vassare i humöret och är inte helt enkel för dagen. Fartmässigt duger hon säkert bra här och skulle vi hitta ned i en vettig position då slår vi många till slut. Jag tycker att hon ska ses som en outsider och garderar man loppet då är hon värd ett streck.
  • Diones Blackbeauty: (Lopp 12) Var inte som bäst senast och är uppfräschad efter den starten. Han är en trög sort som sällan glänser i jobben och det är därför svårt att säga om han har tappat något under uppehållet. Fartmässigt duger han annars bra och då han har fungerat klart bäst i ledningen så är taktiken given. Skulle vi hitta till spets då ska han räknas tidigt.