Solvalla 180220

  • Global Withdrawl: (Lopp 2) Har gjort allt rätt på slutet och han har dessutom utvecklats för varje start. Här har vi hittat en tilltalande uppgift och jag måste vara optimist. Erik får själv lägga upp taktiken men han är kvick ut och mycket talar för att vi siktar mot ledningen. Är han lika fin som tidigare då ska det vara en bra segerchans.
  • Global Un Poco: (Lopp 4) Känns helt ok i jobben för dagen och även om han inte har någon toppform så brukar han göra bra lopp direkt efter vila. Jag tycker loppet här ser öppet ut och min är en av de som kan vinna. För mig är han ett givet streck.
  • Global U.Neverknow: (Lopp 5) Har skött sig fint på slutet och jag tycker att han blir allt bättre. Första segern ska inte vara långt borta och från ett bättre läge hade han varit ett bud här. Nu blir det lite mer chansartat och skulle han vara bland de tre då är jag fullt nöjd.
  • Bottnas Easy Cash: (Lopp 5) Var väldigt rejäl senast då han tågade undan i spets och visade att han har mycket inombords. Den här gången har vi fått ett helt annat läge men jag hoppas att han ska fungera lika bra härifrån. Skulle det bli tempo på loppet då slår vi många till slut och jag tycker att han ska ses som en outsider.
  • Duke Of Mearas: (Lopp 8) Gjorde bort sig senast men kändes annars lika bra som vanligt. Det var ett tag sedan han fick till det men formen är bättre än raden och jag tycker inte att han är borta här. Han kan inte utnyttja läget men skulle det lösa sig till slut då kan han mycket väl sluta långt framme. En typisk outsider.