Axevalla 180217

  • Coffie U.N.G.: (Lopp 8) Var inte som bäst senast och jag har på känn att det var de täta starterna som ställde till det. Nu har han fått pusta ordentligt och allt verkar som det ska i jobben och jag räknar med en normal insats här. Läget är chansartat men skulle det bli lite överpace då passerar vi många över Axevallas långa upplopp. En vettig platschans.
  • Louie Brodde: (Lopp 9) Har haft knallform en längre tid nu och det finns inget som tyder på att han skulle vara på retur. Här hade jag helst sett att han hade haft öppet spår så att han hade kunnat utnyttja sin startsnabbhet men det kan lösa sig vettigt härifrån också. Med rätt resa slutar han säkert långt framme och garderar man favoriten då ska min med.
  • Urchin: (Lopp 11) Var fin vid segern senast och det fanns även en del sparat i mål. Toppformen är nära nu och han gör säkert ett bra lopp den här gången också. Spåret blev inte vad jag hade hoppats på men vi provar att köra till en bit och sedan får vi se vart vi hamnar. Skulle det lösa sig då kan han mycket väl sluta bland de tre.
  • Superdry Pellini: (Lopp 12) Verkar omöjlig att få runt för dagen och det har bara blivit galopp på slutet. Jag ska klura en del under veckan om vad vi ska hitta på men oavsett vad vi gör så måste jag ligga lågt tills att hon visat stabilare takter.

Solvalla 180814

Such A Knight: (Lopp 10) Var ute i ett tufft gäng senast och blev trött sista biten. Vi har kollat upp honom efteråt utan att hitta något och vi provar därför igen. Formen är ett litet frågetecken och när han dessutom har fått ett läge han inte gillar då måste jag ligga lågt. Med rätt resa … Läs mer

Eskilstuna 180815

Duke Of Mearas: (Lopp 9) Gjorde ett bra lopp senast men fick helt enkelt stryk av en för dagen bättre häst. Formen är fin men läget här gör att jag ändå vill ligga lite lågt. Skulle vi komma till då kan han mycket väl vara bland de tre. Inga ändringar, barfota fram.

Örebro 180816

Drillbert: (Lopp 5) Var en besvikelse i debuten då han inte alls levde upp till de förhoppningar vi har på honom. Efter den starten har vi höjt träningsdosen och som det känns i jobben så har det gjort honom gott. Jag har ändå svårt att bedöma honom och trots att han har mycket inombords så vill … Läs mer

Bergsåker 180817

Arras Cando: (Lopp 8) Gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången får han prova på att gå bakifrån för första gången och det kan vara en nackdel för hans del. Han ska dock lära sig den biten också och skulle han fixa det då kan han … Läs mer