Axevalla 180217

  • Coffie U.N.G.: (Lopp 8) Var inte som bäst senast och jag har på känn att det var de täta starterna som ställde till det. Nu har han fått pusta ordentligt och allt verkar som det ska i jobben och jag räknar med en normal insats här. Läget är chansartat men skulle det bli lite överpace då passerar vi många över Axevallas långa upplopp. En vettig platschans.
  • Louie Brodde: (Lopp 9) Har haft knallform en längre tid nu och det finns inget som tyder på att han skulle vara på retur. Här hade jag helst sett att han hade haft öppet spår så att han hade kunnat utnyttja sin startsnabbhet men det kan lösa sig vettigt härifrån också. Med rätt resa slutar han säkert långt framme och garderar man favoriten då ska min med.
  • Urchin: (Lopp 11) Var fin vid segern senast och det fanns även en del sparat i mål. Toppformen är nära nu och han gör säkert ett bra lopp den här gången också. Spåret blev inte vad jag hade hoppats på men vi provar att köra till en bit och sedan får vi se vart vi hamnar. Skulle det lösa sig då kan han mycket väl sluta bland de tre.
  • Superdry Pellini: (Lopp 12) Verkar omöjlig att få runt för dagen och det har bara blivit galopp på slutet. Jag ska klura en del under veckan om vad vi ska hitta på men oavsett vad vi gör så måste jag ligga lågt tills att hon visat stabilare takter.

Bollnäs 181022

Captain My Captain: (Lopp 1) Får godkänt för insatsen i debuten även om jag hade hoppats på lite mer. Förhoppningsvis så går han framåt med loppet i kroppen och är lite rappare i benen nu. Kapacitetsmässigt duger han bra och även om inte spåret är det bästa så tycker jag att han ska räknas. Inga ändringar, … Läs mer

Solvalla 181023

Valle E.W.: (Lopp 3) Felade direkt senast men gjorde sedan ett bra lopp i skymundan. Han har mycket inombords men ställer ofta till det för sig vilket gjort att framgångarna har uteblivit. Det känns som att det kan lossna när som helst men innan han visat ett stabilare uppträdande så ska han bara ses som en … Läs mer

Östersund 181023

Quite Gold: (Lopp 3) Agerade knepigt senast och felade in i första sväng. Jag ska korrigera huvudlaget till den här starten och då hoppas jag att det ska fungera bättre. Här har vi hittat en vettig uppgift och kapacitetsmässigt ska han räcka långt här. Han är inte att lita på men skulle han sköta sig då … Läs mer

Solvalla 181024

Amelia Flame: (Lopp 2) Var fin vid segern senast även om hon fortfarande är lite småtrög. Jag tror hon kommer att bli rappare för varje start och helt klart finns det utveckling i henne. Den här gången är motståndet tuffare och jag begär inte att hon redan nu ska slå de här. Helt borta är hon … Läs mer