Axevalla 180217

  • Coffie U.N.G.: (Lopp 8) Var inte som bäst senast och jag har på känn att det var de täta starterna som ställde till det. Nu har han fått pusta ordentligt och allt verkar som det ska i jobben och jag räknar med en normal insats här. Läget är chansartat men skulle det bli lite överpace då passerar vi många över Axevallas långa upplopp. En vettig platschans.
  • Louie Brodde: (Lopp 9) Har haft knallform en längre tid nu och det finns inget som tyder på att han skulle vara på retur. Här hade jag helst sett att han hade haft öppet spår så att han hade kunnat utnyttja sin startsnabbhet men det kan lösa sig vettigt härifrån också. Med rätt resa slutar han säkert långt framme och garderar man favoriten då ska min med.
  • Urchin: (Lopp 11) Var fin vid segern senast och det fanns även en del sparat i mål. Toppformen är nära nu och han gör säkert ett bra lopp den här gången också. Spåret blev inte vad jag hade hoppats på men vi provar att köra till en bit och sedan får vi se vart vi hamnar. Skulle det lösa sig då kan han mycket väl sluta bland de tre.
  • Superdry Pellini: (Lopp 12) Verkar omöjlig att få runt för dagen och det har bara blivit galopp på slutet. Jag ska klura en del under veckan om vad vi ska hitta på men oavsett vad vi gör så måste jag ligga lågt tills att hon visat stabilare takter.

Bergsåker 180225

Darshana: (Lopp 2) Felade i första sväng senast och tappade en hel del mark där. Därefter fullföljde hon väldigt starkt och visade att hon har mycket inombords. Motståndet här är tufft men jag tycker ändå att min är en av de som ska räknas. Enjoys Meredith: (Lopp 2) Är väldigt speciell och det gäller att … Läs mer

Solvalla 180227

V.G.´s Unstoppable: (Lopp 3) Var lite ofokuserad i debuten då det var mycket som var nytt för honom. Loppet verkar i alla fall ha gjort honom gott och han känns klart piggare i jobben efteråt. Han kan öppna bra och jag räknar med en bättre insats den här gången. Hur långt det sedan räcker är … Läs mer

Eskilstuna 180227

Lovely Flicka: (Lopp 3) Känns fin i jobben för dagen och med lopp i kroppen ska formen vara helt ok. Tyvärr så har hon ont om poäng och vi får därför starta där vi kommer med och jag hoppas att vi snart är tillbaka där hon hör hemma. Kapacitetsmässigt duger hon bra även i tuffare … Läs mer

Solvalla 180228

Valour Kronos: (Lopp 6) Visade hög kapacitet under fjolåret men uppträdde även lite opolerat emellanåt. Jag både hoppas och tror att han har mognat i vinter och i så fall kommer vi att ha mycket att åka med i sommar. Jag har kört två banjobb inför årsdebuten och även om han inte är på topp … Läs mer