Axevalla 180217

  • Coffie U.N.G.: (Lopp 8) Var inte som bäst senast och jag har på känn att det var de täta starterna som ställde till det. Nu har han fått pusta ordentligt och allt verkar som det ska i jobben och jag räknar med en normal insats här. Läget är chansartat men skulle det bli lite överpace då passerar vi många över Axevallas långa upplopp. En vettig platschans.
  • Louie Brodde: (Lopp 9) Har haft knallform en längre tid nu och det finns inget som tyder på att han skulle vara på retur. Här hade jag helst sett att han hade haft öppet spår så att han hade kunnat utnyttja sin startsnabbhet men det kan lösa sig vettigt härifrån också. Med rätt resa slutar han säkert långt framme och garderar man favoriten då ska min med.
  • Urchin: (Lopp 11) Var fin vid segern senast och det fanns även en del sparat i mål. Toppformen är nära nu och han gör säkert ett bra lopp den här gången också. Spåret blev inte vad jag hade hoppats på men vi provar att köra till en bit och sedan får vi se vart vi hamnar. Skulle det lösa sig då kan han mycket väl sluta bland de tre.
  • Superdry Pellini: (Lopp 12) Verkar omöjlig att få runt för dagen och det har bara blivit galopp på slutet. Jag ska klura en del under veckan om vad vi ska hitta på men oavsett vad vi gör så måste jag ligga lågt tills att hon visat stabilare takter.

Örebro 190120

Djorkaeff Sisu: (Lopp 9) Har haft ett par månaders träningsperiod efter senaste starten och känns bara bra för dagen. Han har dock bara fått ett banjobb och förmodligen kommer han att behöva loppet. Med rätt resa tror jag ändå att han kan avsluta vasst och helt borta ska han trots allt inte vara.