Solvalla 180214

  • Crazy Man Ås: (Lopp 1) Är en kapabel sort som har haft och har en del problem med munnen. Vi har provat en mängd olika bett och även försökt vänta ut problemen men jag är fortfarande inte helt nöjd. Fart finns annars för att segerstrida och skulle han sköta sig då slutar han långt framme.
  • Indras Secret: (Lopp 2) Blev lite för ivrig senast och slog ihop och galopperade. Hon kändes annars lika fin som vanligt och formen ska det inte vara något fel på. Här möter vi någon bra men sköter sig min då har jag ändå förhoppningar om att vi ska kunna ge dem en match.
  • Marguerite Julie: (Lopp 8) Har vi medvetet gett snälla lopp så här långt men tyvärr har vi hamnat i fel ryggar på slutet. Hon har känts fin både i jobb och lopp och det vore kul om det kunde stämma för henne här och att vi då fick se vad hon kan. Läget drar dock ned våra möjligheter och mer än en plats går inte att hoppas på härifrån.

Dannero 180520

Mellby Guvernören: (Lopp 2) Tränar bra och jag är fullt nöjd med hur han sköter jobben. Det är alltid svårt att bedöma chanserna i de här loppen men jag gillar min och han duger säkert bra direkt. Jag blir inte förvånad om han slutar långt framme. Skor runt om. Labero Broline: (Lopp 6) Har varit borta från … Läs mer