Solvalla 180214

  • Crazy Man Ås: (Lopp 1) Är en kapabel sort som har haft och har en del problem med munnen. Vi har provat en mängd olika bett och även försökt vänta ut problemen men jag är fortfarande inte helt nöjd. Fart finns annars för att segerstrida och skulle han sköta sig då slutar han långt framme.
  • Indras Secret: (Lopp 2) Blev lite för ivrig senast och slog ihop och galopperade. Hon kändes annars lika fin som vanligt och formen ska det inte vara något fel på. Här möter vi någon bra men sköter sig min då har jag ändå förhoppningar om att vi ska kunna ge dem en match.
  • Marguerite Julie: (Lopp 8) Har vi medvetet gett snälla lopp så här långt men tyvärr har vi hamnat i fel ryggar på slutet. Hon har känts fin både i jobb och lopp och det vore kul om det kunde stämma för henne här och att vi då fick se vad hon kan. Läget drar dock ned våra möjligheter och mer än en plats går inte att hoppas på härifrån.

Solvalla 180814

Such A Knight: (Lopp 10) Var ute i ett tufft gäng senast och blev trött sista biten. Vi har kollat upp honom efteråt utan att hitta något och vi provar därför igen. Formen är ett litet frågetecken och när han dessutom har fått ett läge han inte gillar då måste jag ligga lågt. Med rätt resa … Läs mer

Eskilstuna 180815

Duke Of Mearas: (Lopp 9) Gjorde ett bra lopp senast men fick helt enkelt stryk av en för dagen bättre häst. Formen är fin men läget här gör att jag ändå vill ligga lite lågt. Skulle vi komma till då kan han mycket väl vara bland de tre. Inga ändringar, barfota fram.

Örebro 180816

Drillbert: (Lopp 5) Var en besvikelse i debuten då han inte alls levde upp till de förhoppningar vi har på honom. Efter den starten har vi höjt träningsdosen och som det känns i jobben så har det gjort honom gott. Jag har ändå svårt att bedöma honom och trots att han har mycket inombords så vill … Läs mer

Bergsåker 180817

Arras Cando: (Lopp 8) Gör det bra varje gång och jag tycker att han utvecklas för varje start. Den här gången får han prova på att gå bakifrån för första gången och det kan vara en nackdel för hans del. Han ska dock lära sig den biten också och skulle han fixa det då kan han … Läs mer