Solvalla 180214

  • Crazy Man Ås: (Lopp 1) Är en kapabel sort som har haft och har en del problem med munnen. Vi har provat en mängd olika bett och även försökt vänta ut problemen men jag är fortfarande inte helt nöjd. Fart finns annars för att segerstrida och skulle han sköta sig då slutar han långt framme.
  • Indras Secret: (Lopp 2) Blev lite för ivrig senast och slog ihop och galopperade. Hon kändes annars lika fin som vanligt och formen ska det inte vara något fel på. Här möter vi någon bra men sköter sig min då har jag ändå förhoppningar om att vi ska kunna ge dem en match.
  • Marguerite Julie: (Lopp 8) Har vi medvetet gett snälla lopp så här långt men tyvärr har vi hamnat i fel ryggar på slutet. Hon har känts fin både i jobb och lopp och det vore kul om det kunde stämma för henne här och att vi då fick se vad hon kan. Läget drar dock ned våra möjligheter och mer än en plats går inte att hoppas på härifrån.

Bergsåker 180225

Darshana: (Lopp 2) Felade i första sväng senast och tappade en hel del mark där. Därefter fullföljde hon väldigt starkt och visade att hon har mycket inombords. Motståndet här är tufft men jag tycker ändå att min är en av de som ska räknas. Enjoys Meredith: (Lopp 2) Är väldigt speciell och det gäller att … Läs mer

Solvalla 180227

V.G.´s Unstoppable: (Lopp 3) Var lite ofokuserad i debuten då det var mycket som var nytt för honom. Loppet verkar i alla fall ha gjort honom gott och han känns klart piggare i jobben efteråt. Han kan öppna bra och jag räknar med en bättre insats den här gången. Hur långt det sedan räcker är … Läs mer

Eskilstuna 180227

Lovely Flicka: (Lopp 3) Känns fin i jobben för dagen och med lopp i kroppen ska formen vara helt ok. Tyvärr så har hon ont om poäng och vi får därför starta där vi kommer med och jag hoppas att vi snart är tillbaka där hon hör hemma. Kapacitetsmässigt duger hon bra även i tuffare … Läs mer

Solvalla 180228

Valour Kronos: (Lopp 6) Visade hög kapacitet under fjolåret men uppträdde även lite opolerat emellanåt. Jag både hoppas och tror att han har mognat i vinter och i så fall kommer vi att ha mycket att åka med i sommar. Jag har kört två banjobb inför årsdebuten och även om han inte är på topp … Läs mer