Solvalla 180214

  • Crazy Man Ås: (Lopp 1) Är en kapabel sort som har haft och har en del problem med munnen. Vi har provat en mängd olika bett och även försökt vänta ut problemen men jag är fortfarande inte helt nöjd. Fart finns annars för att segerstrida och skulle han sköta sig då slutar han långt framme.
  • Indras Secret: (Lopp 2) Blev lite för ivrig senast och slog ihop och galopperade. Hon kändes annars lika fin som vanligt och formen ska det inte vara något fel på. Här möter vi någon bra men sköter sig min då har jag ändå förhoppningar om att vi ska kunna ge dem en match.
  • Marguerite Julie: (Lopp 8) Har vi medvetet gett snälla lopp så här långt men tyvärr har vi hamnat i fel ryggar på slutet. Hon har känts fin både i jobb och lopp och det vore kul om det kunde stämma för henne här och att vi då fick se vad hon kan. Läget drar dock ned våra möjligheter och mer än en plats går inte att hoppas på härifrån.

Bollnäs 181022

Captain My Captain: (Lopp 1) Får godkänt för insatsen i debuten även om jag hade hoppats på lite mer. Förhoppningsvis så går han framåt med loppet i kroppen och är lite rappare i benen nu. Kapacitetsmässigt duger han bra och även om inte spåret är det bästa så tycker jag att han ska räknas. Inga ändringar, … Läs mer

Solvalla 181023

Valle E.W.: (Lopp 3) Felade direkt senast men gjorde sedan ett bra lopp i skymundan. Han har mycket inombords men ställer ofta till det för sig vilket gjort att framgångarna har uteblivit. Det känns som att det kan lossna när som helst men innan han visat ett stabilare uppträdande så ska han bara ses som en … Läs mer

Östersund 181023

Quite Gold: (Lopp 3) Agerade knepigt senast och felade in i första sväng. Jag ska korrigera huvudlaget till den här starten och då hoppas jag att det ska fungera bättre. Här har vi hittat en vettig uppgift och kapacitetsmässigt ska han räcka långt här. Han är inte att lita på men skulle han sköta sig då … Läs mer

Solvalla 181024

Amelia Flame: (Lopp 2) Var fin vid segern senast även om hon fortfarande är lite småtrög. Jag tror hon kommer att bli rappare för varje start och helt klart finns det utveckling i henne. Den här gången är motståndet tuffare och jag begär inte att hon redan nu ska slå de här. Helt borta är hon … Läs mer