Romme 180213

  • Superdry Pellini: (Lopp 2) Gjorde åter bort sig senast och det blev inte alls någon värdemätare på var hon står för dagen. Nu är det viktigaste att hon börjar sköta sig och den här gången blir det fullt fokus på att få runt henne felfritt. Jag väljer därför att ligga lågt och innan hon visat stabilare takter så går det inte att ha några större förhoppningar.

Bergsåker 180225

Darshana: (Lopp 2) Felade i första sväng senast och tappade en hel del mark där. Därefter fullföljde hon väldigt starkt och visade att hon har mycket inombords. Motståndet här är tufft men jag tycker ändå att min är en av de som ska räknas. Enjoys Meredith: (Lopp 2) Är väldigt speciell och det gäller att … Läs mer

Solvalla 180227

V.G.´s Unstoppable: (Lopp 3) Var lite ofokuserad i debuten då det var mycket som var nytt för honom. Loppet verkar i alla fall ha gjort honom gott och han känns klart piggare i jobben efteråt. Han kan öppna bra och jag räknar med en bättre insats den här gången. Hur långt det sedan räcker är … Läs mer

Eskilstuna 180227

Lovely Flicka: (Lopp 3) Känns fin i jobben för dagen och med lopp i kroppen ska formen vara helt ok. Tyvärr så har hon ont om poäng och vi får därför starta där vi kommer med och jag hoppas att vi snart är tillbaka där hon hör hemma. Kapacitetsmässigt duger hon bra även i tuffare … Läs mer

Solvalla 180228

Valour Kronos: (Lopp 6) Visade hög kapacitet under fjolåret men uppträdde även lite opolerat emellanåt. Jag både hoppas och tror att han har mognat i vinter och i så fall kommer vi att ha mycket att åka med i sommar. Jag har kört två banjobb inför årsdebuten och även om han inte är på topp … Läs mer