Solvalla 180124

  • Marguerite Julie: (Lopp 3) Var riktigt fin i debuten för mig då hon avslutade bra efter en snäll resa. Normalt så ska hon vara ännu vassare nu med loppet i kroppen och den här uppgiften tycker jag ser intressant ut. Jag vet inte hur snabbt hon kan öppna men oavsett så får vi säkert ett fint lopp och jag tycker att hon ska ses som en outsider.
  • Global Trademark: (Lopp 4) Har varit förkyld efter senaste starten men tränar nu helt ok igen. Förmodligen kommer han att behöva en riktig genomkörare innan formen sitter där och jag väljer därför att ligga lite lågt den här gången. Samtidigt så är han grundkapabel och även om han inte är ett hett bud så ska han ändå ses som en outsider.
  • Trito De Royal: (Lopp 7) Löper på jämnt och bra och slutar ofta långt framme även om han inte vinner så ofta. Här har vi fått ett perfekt läge och det bästa för vår del är om vi får smyga med i högt tempo. Med rätt resa så tycker jag att han ska ha en bra platschans.
  • Coffie U.N.G: (Lopp 10) Blev muskeltrött senast och det tror jag berodde dels på den stumma banan och dels på att han fick attackera lite väl tidigt. Han kan absolut bättre och på en mer passande bana så kommer han säkert att vara sig själv igen. Det blir ett defensivt upplägg där vi smyger med och får han sedan luckan så blir jag inte förvånad om han slutar långt framme.