Solvalla 180123

  • Enjoys Meredith: (Lopp 3) Är en egensinnig dam som har varit både het och besvärlig sedan hon kom till mig. Samtidigt så finns det mycket inombords och min uppgift blir i första hand att jobba med hennes psyke. Det blir därför ett snällt upplägg här och jag är fullt nöjd bara hon håller sig lugn och genomför loppet på ett bra sätt.
  • Djorkaeff Sisu: (Lopp 5) Hade haft ett längre tävlingsuppehåll inför förra starten och hade under den tiden bland annat kastrerats. Jag tycker han var klart positiv på i comebacken och fortsätter han på samma sätt då har han mycket att hämta framöver. Tyvärr så fick han en hovböld efter loppet och har därför stått över en del. Formen är ett frågetecken men från det här läget får han säkert ett fint lopp och en plats tycker jag trots allt ligger inom räckhåll.
  • Unaffected Laugh: (Lopp 6) Gör det bra varje gång och senast avslutade hon vasst efter ett lopp i kön. Det känns i jobben som att formen håller i sig och den här gången ska vi prova rycktussar för första gången. Med rätt resa slutar hon långt framme och på en garderad bong tycker jag att hon ska streckas.
  • Indras Secret: (Lopp 7) Har jag tänkt starta på i vinter och hon fick därför en liten träningsperiod i slutet på fjolåret. Hon känns bara bra i jobben men kommer säkert att behöva loppet innan formen är på topp igen. Läget drar dessutom ned våra möjligheter men en häst som bara radar upp segrarna går ändå inte att räkna bort. Jag tycker trots allt att hon är en av de som ska räknas.