Solvalla 171220

  • Global Withdrawl: (Lopp 5) Var jättefin vid segern och äntligen fick han till det efter att ha haft en del otur i loppen. Det känns som att han är under snabb utveckling och jag räknar med en bra insats här också. Motståndet är visserligen tuffare den här gången men jag har ändå förhoppningar om att han ska sluta långt framme.
  • Louie Brodde: (Lopp 6) Gjorde ett topplopp senast och visade att formen är helt på topp. Här står vi lite hårt inne i loppet och dessutom har vi fått ett tråkigt läge. Trots det känner jag mig inte slagen och kommer vi bara till i lopp då dyker han säkert upp där framme.
  • Marguerite Julie: (Lopp 8) Är en fin sort som här gör sin första start för mig. Jag har kört två 17,5-jobb med henne och på det fanns ingenting att anmärka. Hon kommer ändå att behöva loppet och vi tar den här starten som ett test på var hon står. Hon får bedömas på tidigare meriter och jag är fullt nöjd bara hon sköter sig och gör ett bra lopp.
  • Unaffected Laugh: (Lopp 10) Gjorde ett bra lopp senast även om hon inte orkade hålla undan hela vägen. Det känns i jobben som att formen håller i sig och från det här läget är hon inte borta. Garderar man loppet då tycker jag att min ska med.