Gävle 171216

  • Virunga: (Lopp 10) Var jättefin senast då hon kunde vinna efter ledning hela vägen. Jag tycker det var en välförtjänt seger efter flera bra prestationer och det känns dessutom som att hon utvecklas stadigt. Här hoppas jag att vi kan hålla upp ledningen men även om vi skulle bomma den så får vi säkert en fin resa. Jag har förhoppningar om att sluta långt framme och för mig är hon ett givet streck.
  • Poem In Motion: (Lopp 10) Avslutade vasst i skymundan senast och visade att toppformen sitter där. Hon är alltid vass när hon får smyga med och skulle det bli lite överpace då är hon inte ofarlig. Streckar man på då tycker jag att min ska med.
  • National Prince: (Lopp 11) Radar upp segrarna och att han fick gå med skor senast spelade ingen större roll. Formen är så bra den kan bli och det verkar även som att humör och psyke är helt på topp. Tyvärr så har vi fått sämsta tänkbara läge här och när motståndet är så pass tufft som det är då krävs det en del flyt. Vi ger inte upp på förhand men jag tycker bara att han är en av flera segerbud den här gången.