Solvalla 171125

  • Pontiac S.W.: (Lopp 2) Har skött sig bra på slutet i enklare gäng och det känns som att han har hittat sig själv igen. Formen är riktigt bra för dagen och det ska bli intressant att se vad han kan göra när nu motståndet blir tuffare. Jag hoppas att han fortsätter i samma stil och i så fall ska det vara en vettig platschans. Inga ändringar, skor runt om.
  • Fantasy In: (Lopp 3) Har gjort det bra på slutet och jag tycker att hon utvecklas konstant. Hon gör säkert ett bra lopp den här gången också men med tanke på spåret så måste jag ändå ligga lite lågt. Vi får försöka hitta ned i banan och lyckas vi med det då ligger en plats inom räckhåll. Tillåter banan då blir det barfota runt om, inga andra ändringar.
  • Tricia: (Lopp 6) Gör bra lopp varje gång och de dagar hon får sitt lopp då brukar hon dyka upp där framme. Voltstart är ett klart minus för hennes del men från det här läget ska hon ändå kunna ta sig iväg på ett vettigt sätt. Motståndet är tufft men får hon sitt smyglopp då kan hon mycket väl dyka upp i platsstriden. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Poochai: (Lopp 9) Avslutade vasst senast och visade att den fina formen håller i sig. Här försöker vi smyga med så länge som möjligt och med rätt resa är han inte helt borta. Streckar man på då tycker jag att min ska med. Inga ändringar, barfota runt om.
  • Global Trademark: (Lopp 12) Gjorde ett bra lopp senast och det känns som att formen är på gång igen. Han är grov och rullig i aktionen men har samtidigt en hel del inombords. Det ska bli intressant att se vad han kan göra nu när motståndet blir tuffare och jag har förhoppningar om att han ska kunna vara bland de tre. Det blir barfota runt om, inga andra ändringar.