Umåker 171013

  • Chocolate Gold: (Lopp 7) Känns helt ok för dagen och även om formen inte är på topp så är han klart bättre än raden. Den här gången har vi dock blivit bortlottade och jag väljer därför att ligga lågt. Det viktigaste är att vi kvalar in till finalen och mer än en plats vågar jag inte hoppas på. Skor runt om.

Solvalla 180220

Global Withdrawl: (Lopp 2) Har gjort allt rätt på slutet och han har dessutom utvecklats för varje start. Här har vi hittat en tilltalande uppgift och jag måste vara optimist. Erik får själv lägga upp taktiken men han är kvick ut och mycket talar för att vi siktar mot ledningen. Är han lika fin som … Läs mer

Solvalla 180221

Global U.Turn: (Lopp 6) Blev nyligen struken på grund av en karledsinflammation och fick stå över i några dagar. Nu känns han fin i jobben igen men det är svårt att säga hur det har påverkat formen. Han är dock väldigt kapabel för klassen och skulle han sköta sig då är han inte borta. Det … Läs mer