Solvalla 171015

  • Such A Knight: (Lopp 2) Har haft dåliga lägen på slutet vilket är en stor nackdel för honom som trivs bäst då han får vara med där framme direkt. Formen är klart bättre än raden och äntligen har han fått förutsättningar som passar honom. Vi provar framåt direkt och jag tycker att han är ett tidigt bud här. Barfota runt om, inga andra ändringar.

Solvalla 180220

Global Withdrawl: (Lopp 2) Har gjort allt rätt på slutet och han har dessutom utvecklats för varje start. Här har vi hittat en tilltalande uppgift och jag måste vara optimist. Erik får själv lägga upp taktiken men han är kvick ut och mycket talar för att vi siktar mot ledningen. Är han lika fin som … Läs mer

Solvalla 180221

Global U.Turn: (Lopp 6) Blev nyligen struken på grund av en karledsinflammation och fick stå över i några dagar. Nu känns han fin i jobben igen men det är svårt att säga hur det har påverkat formen. Han är dock väldigt kapabel för klassen och skulle han sköta sig då är han inte borta. Det … Läs mer