Gävle 171017

  • Petra: (Lopp 4) Gjorde åter bort sig senast och det kom väl inte som någon större överraskning. Hon är allt annat än stabil men har samtidigt så mycket fart i sig att vi provar ett tag till. Här har hon sin värsta motståndare i sig själv men skulle hon få för sig att trava hela vägen då slutar hon långt framme, typisk outsider. Vi kommer förmodligen att prova barfota runt om den här gången.
  • Kalypso Face: (Lopp 8) Nöter på godkänt för dagen men vill med ålderns rätt ha det mesta serverat. Vi smyger med den här gången också och med rätt resa då slår vi många till slut. Jag tycker inte att han är helt borta men i första hand är det en vettig platschans. Inga ändringar, barfota runt om.

Gävle 171216

Virunga: (Lopp 10) Var jättefin senast då hon kunde vinna efter ledning hela vägen. Jag tycker det var en välförtjänt seger efter flera bra prestationer och det känns dessutom som att hon utvecklas stadigt. Här hoppas jag att vi kan hålla upp ledningen men även om vi skulle bomma den så får vi säkert en fin … Läs mer

Solvalla 171217

Global U.Neverknow: (Lopp 2) Skötte sig äntligen senast och det var ett klart fall framåt för hans del. Han gick med säkerhetsbalans då och kördes dessutom försiktigt hela vägen. Det blir samma sak den här gången och det viktigaste för min del är att han sköter sig igen. Fart finns det gott om men tills … Läs mer

Örebro 171219

Duke Of Mearas: (Lopp 4) Har fin form för dagen och han kommer att vinna lopp när som helst. Här har vi fått ett spår lite för långt ut för att han ska vara ett hett bud men skulle vi hitta ned i en vettig rygg då är han inte borta, en typisk outsider.

Solvalla 171220

Global Withdrawl: (Lopp 5) Var jättefin vid segern och äntligen fick han till det efter att ha haft en del otur i loppen. Det känns som att han är under snabb utveckling och jag räknar med en bra insats här också. Motståndet är visserligen tuffare den här gången men jag har ändå förhoppningar om att … Läs mer