Gävle 171017

  • Petra: (Lopp 4) Gjorde åter bort sig senast och det kom väl inte som någon större överraskning. Hon är allt annat än stabil men har samtidigt så mycket fart i sig att vi provar ett tag till. Här har hon sin värsta motståndare i sig själv men skulle hon få för sig att trava hela vägen då slutar hon långt framme, typisk outsider. Vi kommer förmodligen att prova barfota runt om den här gången.
  • Kalypso Face: (Lopp 8) Nöter på godkänt för dagen men vill med ålderns rätt ha det mesta serverat. Vi smyger med den här gången också och med rätt resa då slår vi många till slut. Jag tycker inte att han är helt borta men i första hand är det en vettig platschans. Inga ändringar, barfota runt om.

Bergsåker 171024

Hitman Hearns: (Lopp 3) Har bra form för dagen men har inte kommit till i loppen på slutet. Nu har vi äntligen fått ett perfekt läge och jag hoppas det stämmer bättre nu. Form och fart finns för att segerstrida och jag tycker att han är ett givet streck. Inga ändringar, barfota runt om. Pontiac … Läs mer

Solvalla 171025

Ibra Le Soliel: (Lopp 4) Gör bra lopp varje gång och han utvecklas för varje start. Här möter vi äldre hästar för första gången men jag tycker att han har visat kapacitet som ska räcka en bit även i den här klassen. Från det här läget får vi säkert en fin resa och visst måste han vara … Läs mer

Gävle 171026

Attraversiamo: (Lopp 1) Trampade av sig en sko i debuten och den starten är bara att glömma. Han tränar annars fint och jag tror att han redan nu är mogen för en riktigt bra insats. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då tror jag att min har en bra segerchans. … Läs mer