Gävle 171017

  • Petra: (Lopp 4) Gjorde åter bort sig senast och det kom väl inte som någon större överraskning. Hon är allt annat än stabil men har samtidigt så mycket fart i sig att vi provar ett tag till. Här har hon sin värsta motståndare i sig själv men skulle hon få för sig att trava hela vägen då slutar hon långt framme, typisk outsider. Vi kommer förmodligen att prova barfota runt om den här gången.
  • Kalypso Face: (Lopp 8) Nöter på godkänt för dagen men vill med ålderns rätt ha det mesta serverat. Vi smyger med den här gången också och med rätt resa då slår vi många till slut. Jag tycker inte att han är helt borta men i första hand är det en vettig platschans. Inga ändringar, barfota runt om.

Solvalla 180220

Global Withdrawl: (Lopp 2) Har gjort allt rätt på slutet och han har dessutom utvecklats för varje start. Här har vi hittat en tilltalande uppgift och jag måste vara optimist. Erik får själv lägga upp taktiken men han är kvick ut och mycket talar för att vi siktar mot ledningen. Är han lika fin som … Läs mer

Solvalla 180221

Global U.Turn: (Lopp 6) Blev nyligen struken på grund av en karledsinflammation och fick stå över i några dagar. Nu känns han fin i jobben igen men det är svårt att säga hur det har påverkat formen. Han är dock väldigt kapabel för klassen och skulle han sköta sig då är han inte borta. Det … Läs mer