Axevalla 171017

  • National Prince: (Lopp 8) Har varit jättefin på slutet och det känns som att han är på väg mot samma fina form som han hade i våras. Jag räknar med en bra insats här vilket också kommer att behövas då motståndet är stentufft. Det blir svårt att vinna men med tanke på läget så har jag förhoppningar om att vara bland de tre. Inga ändringar, barfota runt om.

Solvalla 180220

Global Withdrawl: (Lopp 2) Har gjort allt rätt på slutet och han har dessutom utvecklats för varje start. Här har vi hittat en tilltalande uppgift och jag måste vara optimist. Erik får själv lägga upp taktiken men han är kvick ut och mycket talar för att vi siktar mot ledningen. Är han lika fin som … Läs mer

Solvalla 180221

Global U.Turn: (Lopp 6) Blev nyligen struken på grund av en karledsinflammation och fick stå över i några dagar. Nu känns han fin i jobben igen men det är svårt att säga hur det har påverkat formen. Han är dock väldigt kapabel för klassen och skulle han sköta sig då är han inte borta. Det … Läs mer