Åby 171014

  • Duke Of Mearas: (Lopp 9) Provade vi barfota runt om senast men det fungerade inte som jag hade hoppats. Jag kommer att ändra på balansen till den här starten och det troligaste är att han får gå endast utan framskor den här gången. Form finns för att sluta långt framme och jag tycker att han ska ses som en outsider.

Solvalla 180220

Global Withdrawl: (Lopp 2) Har gjort allt rätt på slutet och han har dessutom utvecklats för varje start. Här har vi hittat en tilltalande uppgift och jag måste vara optimist. Erik får själv lägga upp taktiken men han är kvick ut och mycket talar för att vi siktar mot ledningen. Är han lika fin som … Läs mer

Solvalla 180221

Global U.Turn: (Lopp 6) Blev nyligen struken på grund av en karledsinflammation och fick stå över i några dagar. Nu känns han fin i jobben igen men det är svårt att säga hur det har påverkat formen. Han är dock väldigt kapabel för klassen och skulle han sköta sig då är han inte borta. Det … Läs mer