Åby 171014

  • Duke Of Mearas: (Lopp 9) Provade vi barfota runt om senast men det fungerade inte som jag hade hoppats. Jag kommer att ändra på balansen till den här starten och det troligaste är att han får gå endast utan framskor den här gången. Form finns för att sluta långt framme och jag tycker att han ska ses som en outsider.

Gävle 171216

Virunga: (Lopp 10) Var jättefin senast då hon kunde vinna efter ledning hela vägen. Jag tycker det var en välförtjänt seger efter flera bra prestationer och det känns dessutom som att hon utvecklas stadigt. Här hoppas jag att vi kan hålla upp ledningen men även om vi skulle bomma den så får vi säkert en fin … Läs mer

Solvalla 171217

Global U.Neverknow: (Lopp 2) Skötte sig äntligen senast och det var ett klart fall framåt för hans del. Han gick med säkerhetsbalans då och kördes dessutom försiktigt hela vägen. Det blir samma sak den här gången och det viktigaste för min del är att han sköter sig igen. Fart finns det gott om men tills … Läs mer

Örebro 171219

Duke Of Mearas: (Lopp 4) Har fin form för dagen och han kommer att vinna lopp när som helst. Här har vi fått ett spår lite för långt ut för att han ska vara ett hett bud men skulle vi hitta ned i en vettig rygg då är han inte borta, en typisk outsider.

Solvalla 171220

Global Withdrawl: (Lopp 5) Var jättefin vid segern och äntligen fick han till det efter att ha haft en del otur i loppen. Det känns som att han är under snabb utveckling och jag räknar med en bra insats här också. Motståndet är visserligen tuffare den här gången men jag har ändå förhoppningar om att … Läs mer