Östersund 171012

  • Diones Blackbeauty: (Lopp 2) Är en trög sort som har tagit tid på sig att bli startklar. Jag har kört flera jobb kring 20 men jag väntar fortfarande på att han ska släppa till på allvar. Det är annars en fin travare och förhoppningsvis vaknar han till nu när han får börja starta. Han är svårbedömd när jag inte sett honom i lopp men en bra platschans ska det i alla fall vara. Barfota fram.
  • Global Trademark: (Lopp 8) Blev påkörd senast och galopperade då bort alla sina chanser. Han kändes annars lika bra som vid segrarna och det känns som att han utvecklas stadigt. Här siktar vi framåt direkt och skulle vi få ledningen så är det ett plus. Jag tycker att han är en av de som ska räknas. Inga ändringar, barfota runt om.

Solvalla 180220

Global Withdrawl: (Lopp 2) Har gjort allt rätt på slutet och han har dessutom utvecklats för varje start. Här har vi hittat en tilltalande uppgift och jag måste vara optimist. Erik får själv lägga upp taktiken men han är kvick ut och mycket talar för att vi siktar mot ledningen. Är han lika fin som … Läs mer

Solvalla 180221

Global U.Turn: (Lopp 6) Blev nyligen struken på grund av en karledsinflammation och fick stå över i några dagar. Nu känns han fin i jobben igen men det är svårt att säga hur det har påverkat formen. Han är dock väldigt kapabel för klassen och skulle han sköta sig då är han inte borta. Det … Läs mer