Östersund 171012

  • Diones Blackbeauty: (Lopp 2) Är en trög sort som har tagit tid på sig att bli startklar. Jag har kört flera jobb kring 20 men jag väntar fortfarande på att han ska släppa till på allvar. Det är annars en fin travare och förhoppningsvis vaknar han till nu när han får börja starta. Han är svårbedömd när jag inte sett honom i lopp men en bra platschans ska det i alla fall vara. Barfota fram.
  • Global Trademark: (Lopp 8) Blev påkörd senast och galopperade då bort alla sina chanser. Han kändes annars lika bra som vid segrarna och det känns som att han utvecklas stadigt. Här siktar vi framåt direkt och skulle vi få ledningen så är det ett plus. Jag tycker att han är en av de som ska räknas. Inga ändringar, barfota runt om.

Bergsåker 171024

Hitman Hearns: (Lopp 3) Har bra form för dagen men har inte kommit till i loppen på slutet. Nu har vi äntligen fått ett perfekt läge och jag hoppas det stämmer bättre nu. Form och fart finns för att segerstrida och jag tycker att han är ett givet streck. Inga ändringar, barfota runt om. Pontiac … Läs mer

Solvalla 171025

Ibra Le Soliel: (Lopp 4) Gör bra lopp varje gång och han utvecklas för varje start. Här möter vi äldre hästar för första gången men jag tycker att han har visat kapacitet som ska räcka en bit även i den här klassen. Från det här läget får vi säkert en fin resa och visst måste han vara … Läs mer

Gävle 171026

Attraversiamo: (Lopp 1) Trampade av sig en sko i debuten och den starten är bara att glömma. Han tränar annars fint och jag tror att han redan nu är mogen för en riktigt bra insats. Jag har dålig koll på motståndet men dyker det inte upp något extra då tror jag att min har en bra segerchans. … Läs mer