Östersund 171012

  • Diones Blackbeauty: (Lopp 2) Är en trög sort som har tagit tid på sig att bli startklar. Jag har kört flera jobb kring 20 men jag väntar fortfarande på att han ska släppa till på allvar. Det är annars en fin travare och förhoppningsvis vaknar han till nu när han får börja starta. Han är svårbedömd när jag inte sett honom i lopp men en bra platschans ska det i alla fall vara. Barfota fram.
  • Global Trademark: (Lopp 8) Blev påkörd senast och galopperade då bort alla sina chanser. Han kändes annars lika bra som vid segrarna och det känns som att han utvecklas stadigt. Här siktar vi framåt direkt och skulle vi få ledningen så är det ett plus. Jag tycker att han är en av de som ska räknas. Inga ändringar, barfota runt om.

Gävle 171216

Virunga: (Lopp 10) Var jättefin senast då hon kunde vinna efter ledning hela vägen. Jag tycker det var en välförtjänt seger efter flera bra prestationer och det känns dessutom som att hon utvecklas stadigt. Här hoppas jag att vi kan hålla upp ledningen men även om vi skulle bomma den så får vi säkert en fin … Läs mer

Solvalla 171217

Global U.Neverknow: (Lopp 2) Skötte sig äntligen senast och det var ett klart fall framåt för hans del. Han gick med säkerhetsbalans då och kördes dessutom försiktigt hela vägen. Det blir samma sak den här gången och det viktigaste för min del är att han sköter sig igen. Fart finns det gott om men tills … Läs mer

Örebro 171219

Duke Of Mearas: (Lopp 4) Har fin form för dagen och han kommer att vinna lopp när som helst. Här har vi fått ett spår lite för långt ut för att han ska vara ett hett bud men skulle vi hitta ned i en vettig rygg då är han inte borta, en typisk outsider.

Solvalla 171220

Global Withdrawl: (Lopp 5) Var jättefin vid segern och äntligen fick han till det efter att ha haft en del otur i loppen. Det känns som att han är under snabb utveckling och jag räknar med en bra insats här också. Motståndet är visserligen tuffare den här gången men jag har ändå förhoppningar om att … Läs mer