Östersund 171012

  • Diones Blackbeauty: (Lopp 2) Är en trög sort som har tagit tid på sig att bli startklar. Jag har kört flera jobb kring 20 men jag väntar fortfarande på att han ska släppa till på allvar. Det är annars en fin travare och förhoppningsvis vaknar han till nu när han får börja starta. Han är svårbedömd när jag inte sett honom i lopp men en bra platschans ska det i alla fall vara. Barfota fram.
  • Global Trademark: (Lopp 8) Blev påkörd senast och galopperade då bort alla sina chanser. Han kändes annars lika bra som vid segrarna och det känns som att han utvecklas stadigt. Här siktar vi framåt direkt och skulle vi få ledningen så är det ett plus. Jag tycker att han är en av de som ska räknas. Inga ändringar, barfota runt om.

Rättvik 180621

Lovely Flicka (lopp 7) var jag jättenöjd med senast. Hon kommer tävla barfota fram även den här gången och bakspår är inte så tokigt, det viktigaste är att hon håller sig lugn. Jag tycker att hon har kunnande att duga i klassen.

Dannero 180621

Mellby Guvernör (lopp 1) har gjort allt rätt så här långt i tävlingssammanhang och självklart har jag varit nöjd. Motståndet blir tuffare för varje start, men jag hoppas att han sköter sig igen och vi gör inga ändringar. Poochai (lopp 4) gjorde ett av sina bästa lopp senast, han backades loss och tog ändå lite … Läs mer

Hagmyren 180622

Chookdi (lopp 6) har gått bra på sistone och känns fortsatt fin. Hon går barfota fram igen och jag tycker att hon ska vara med en bit fram, även om jag tyckte att Henrik Svenssons hästs var riktigt bra senast.

Kalmar 180624

Esprit Sisu (lopp 9) har jag haft en tydlig plan med matchningsmässigt och han har tränat på för fullt, men möjligen saknas det lite tävlingstempo. Han är bra för klassen och har fint läge, vi gör inga ändringar utan han tävlar med skor, bomull i öronen och vanlig vagn. Näst start blir Margarethas Tidiga Unghästserie … Läs mer

Rättvik 180623

Midnight Dreamer (lopp 1) har jobbat 16/1.600 och varit fin på det. Lite svårbedömd och han går med skor, men jag tycker att han ska duga en bit. Arras Cando (lopp 3) är rätt så snabb iväg och trög så han skulle gynnas om han kom till ledningen. Jag har svårt att sätta in honom, … Läs mer

Lindesberg 180623

Such A Knight (lopp 4) står rätt så bra till här och verkar hålla formen. Han är kvick bakom bilen, men ännu snabbare i voltstart och självklart vore det trivsamt om han tog sig till final. Vi kör med bakskor i försöket, men förhoppningsvis barfota runt om i finalen. Optimum Dragonfly (lopp 7) galopperade lite … Läs mer

Halmstad 180625

Calamara’s Girl (lopp 5) opererades i vintras och jag tycker att hon varit fullt godkänd i sina två första starter i år. Jag hoppas formen är i kommande och nu drar vi nog skorna runt om till den här starten. Förutsättningarna ser lämpliga ut och jag tycker att hon ska knipa en finalplats. Beam Me … Läs mer

Solänget 180625

Quite Gold (lopp 5) behöver loppet och går med skor runt om. Vi tar det här som ett utvecklingslopp och jag vill ligga lite lågt.

Eskilstuna 180625

Duke Of Mearas (lopp 7) är inte vrålsnabb ut och kommer få svårt att hålla ledningen. Det behövs därmed lite klaff, men formen är god helt borta är han nog inte. Eventuellt blir det barfota runt om.