Andra raka för Indra’s


Indra’s Secret och Kim. Foto: Mike Gustafsson

Indra’s Secret verkar ha lagt galoppskorna på hyllan och andra raka segern för henne tillsammans med Kim Moberg kom på Romme (egentligen skulle tävlingarna körts i Rättvik).
Kim var med direkt från start och satt i ledningen efter 500 meter, vilket innebar 1.11 i ”fartkostnad”. Kim satt tryggt tillbakalutad hela vägen och Indra’s Secret sprintade undan mycket lätt över upploppet.
– Hon har varit lite spänd, men var jättefin idag. Hon kändes till och med bättre än vid segern senast, sade Kim Moberg.
HB Stall CS, Nyköping har såväl fött upp som äger Indra’s Secret på fina 1.14,6a/2.140 meter och Indra’s visade att hon är mogen tuffare sällskap framöver.
Erica Nordlander i Solum sköter om Indra’s Secret.

Louie sylvass till delad glädje

Louie Brodde luftades på Hagmyren med Kim Moberg i sulkyn. Från bakspår hittade Kim tredje ytter, men ryggen var inte direkt av det piggare slaget och redan 800 meter före mål tvingades Kim lyfta ut hästen i tredjespår. Där bet det bra, men det var samtidigt en bra bit fram till Mellby Don Juan och … Läs mer

Välkommen ombord, Linares!

Senaste att ta landgången ombord hos Båth är 1,5-årige Linares. En hingst med sina papper i ordning. Han är lillebror med hästar som Restless 14,4am, Sete 12,9am och Mitica 13,2am. Mormor Evann C. var USA-född, men tillhörde Europaeliten med elva segrar på 21 starter och 1,6 miljoner intjänat. Hon är bland annat mormor till miljonärer … Läs mer

Rapport från Skottorp

Det flyter på i sin gilla gång i Skottorp. Den ena dagen är den andra lik – och då pratar jag enbart inte om vädret…det ska tydligen komma mer regn de närmaste dagarna. Hästarna utvecklas jättefint och det är bra att nöta på. De är uppe i åtta kilometer per träningspass och jag tycker att … Läs mer

Deimos tillbaka i cirkeln

Deimos Racing gjorde den långa resan till Malmö och Jägersro för att ladda upp inför Breeders Crown-semifinalerna och han gjorde inte resan i onödan. Deimos var lugn och fin bakom bilen och Johan Untersteiner kunde skicka iväg rejält från start. In i första sväng gick det kusligt fort och trots att Johan kommit till spets … Läs mer

Tredje raka för Kim och Indra

Indra’s Secret fortsätter imponera och tredje raka segern kom på Solvalla efter en uppvisning som lovar mer. Kim Moberg tvingades till tredjespår genom första sväng och sedan blev det utvändigt ledaren resten av vägen. Ändå satt Kim mest och höll i sig på finfina 1.14,0a/2.140 meter. – Jag försöker hålla henne fokuserad och låter henne … Läs mer