Solvalla 170922

  • Ibra Le Soleil: (Lopp 3) Gjorde ett bra lopp sist och jag tycker att han blir allt bättre. Det ser ut att vara ungefär samma klass på det här loppet och med rätt resa måste han vara ett tidigt bud. Inga ändringar, barfota fram.
  • Showman Brodde: (Lopp 4) Blev fast senast och gick i mål med mycket sparat. Det känns som att han har hittat formen på allvar och nu väntar jag bara på att det ska lossna även i lopp. Från det här läget krävs det lite tur men skulle det lösa sig då slutar han långt framme. Inga ändringar, barfota bak.
  • Louie Brodde: (Lopp 5) Var ute i ett enklare sällskap senast och kunde då ta en välförtjänt seger. Han har haft bra form en längre tid men inte fått till det i lopp. Nu hoppas jag på lite ketchupeffekt och även om motståndet är tuffare så ska han streckas. Balans bestämmer jag under tävlingsdagen.
  • Tricia: (Lopp 6) Fick senast gå en stor del av loppet ute i spåren vilket inte är hennes melodi. Hon ska smyga med så länge som möjligt och när hon får sitt lopp då är hon aldrig ofarlig. Samma sak den här gången, får smyga med då slår hon många till slut och jag håller henne som en outsider. Inga ändringar, barfota runt om.