Välkomna ombord, Tahoe och Turboy!

Tahoe Broline (e. Weingartner) är ny i träning ombord Stall Båth. Tvååriga Tahoe har anlänt Sundsvall och har Tomas Selander som skötare.
Mamma Malabar Mist har tidigare lämnat Breeders Crown-vinnaren Pacific Broline 1.11,8a/1.599.300 kronor. Mormor Gleam var en riktigt topphäst på andra sidan Atlanten för Malvern Burroughs som hon vann såväl Hambo Oaks som Breeders Crown – i det sistnämnda loppet satt Jimmy Takter i sulkyn.
Hästen ägs av Caipira Trotting.

Ny i träning är även femårige Turboy. Turboy har syskon som Monride 15,0a/327.616 kronor och Photoboy 11,8a/463.100 kronor. Från samma möderne kommer Elitstoet Eva Mon, mor till miljonärerna Zoccer Wadd, Zoccer Mickey, Zoccer Miss Zeta och Zoccer Miss Fanny.
Turboy kommer tas om hand av Tomas Selander. Äger hästen gör Stall Granlid.

Välkomna ombord!

Vi hälsar två nyförvärv välkomna ombord. Treårige Eagle Merci (e. Bold Eagle) kvalade så sent som i måndags på 1.18,4/2.160 meter i tidigare regi och såg startklar ut. Han acklimatiserar sig förhoppningsvis fort på Stora Alby där han kommer tas om hand av Ola Haaga. Pema Energi äger. Meitner (e. Googoo Gaagaa) är två år … Läs mer

No Matter till Stosprintern

No Matter kvalade genom en andraplats in till Stosprintern som lockar med 800.000 kronor till segrarinnan nästa lördag i Halmstad. Ulf Ohlsson satt bakom No Matter som spurtade starkt till silverplatsen på 1.12,9a/1.609 meter. Spårlottningen utföll efter bästa märke och No Matter startar från fjärdespår i finalen. No Matter ägs av Easy KB i Uppsala … Läs mer

Kan vara den bästa jag tränat!

Sommaren är i full gång med storlopp i antågande. Nu väntar E3 finaler nästa lördag. Tre till final och det måste vi vara nöjda med. Bythebook & Global Adventure vann sina försök medan Alien Kronos tog sig vidare i tufft försök och lite småjobbig resa som fyra. Erik valde ”BTB”, men tyckte inte valet var … Läs mer

Kuskarna klara på E3-hästarna

Erik Adielsson, Ulf Ohlsson och Markus B Svedberg. Där har ni kuskarna på stallets E3-hästar nästa lördag. Erik Adielsson kör Bythebook, Ulf Ohlsson sitter bakom Global Adventure och ägarsonen Markus B Svedberg kör Alien Kronos.

Axel radar upp dem!

Kallblodige Axel Sigfrid är spännande på flera sätt. Han är inkörd samtidigt som E3-finalisterna Bythebook och Global Adventure hos Tony Jönsson i Skottorp. Skillnaden är rasen – samt att Axel Sigfrid aldrig har förlorat. Kallblodet tog fjärde raka från debuten på Dannero ikväll och det såg faktiskt ut som en promenad i parken för treåringen … Läs mer