Båth på två fronter

Cash Mearas och Ruben.

Det blev två stallsegrar nästan samtidigt. På Bergsåker ledde Per Linderoth och Fanny Hall från start mål.
Erik Adielsson använde samma taktik på Solvalla med Cash Mearas.
Om vi börjar med Fanny så kämpade hon förtjänstfullt i front då hon utmanades till slut till K.Kjellgren Livs AB, Stockholm stora glädje. Viktor Svanstedt sköter om Fanny Hall i Knivsta.
Cash Mearas återkom efter tävlingspaus och såg synnerligen tilltalande ut när hon lätt spatserade undan efter att ha fått bestämma i front. Erik Adielsson hade en hel del krafter kvar.
– Jag ville helst köra i ryggar, men att backa till sjätte invändigt kändes inte aktuellt, sade Adielsson.
Ruben Hoguin sköter om Cash Mearas som är ägd och uppfödd av Snogarps Gård AB i Ystad.

Fanny Hall och Linderoth.

Diktator, svettallergi och underlag

Våra banor och dess beskaffenhet är alltid ett hett ämne, framför allt då det är V75. Nu är det snart vinter och kraven på banpersonalen höjs rejält. Fick jag vara ”diktator” så skulle jag bilda en grupp av våra främsta banmästare, typ bröderna Johansson från Halmstad, Valberg från Bollnäs etcetera. som skulle ansvara och hjälpa … Läs mer

Vanja visade skalle på nytt

Vanja har kanske inte den bästa tekniken eller snabbheten, men inställningen! Den lilla damen inledde i fjärde utvändigt på Romme och Kim Moberg skulle flytta fram henne redan 1.400 kvar, men då var det flera andra som attackerade samtidigt. Vanja blev sonika kvar i tredjespår utan rygg och därmed borde förstås alla segerchanser varit bortblåsta. … Läs mer

Twigs Honor i egen klass

Loppet på Färjestad varade i 2.140 meter. Twigs Honor behövde dock blott 250 för att avgöra till sin fördel för Ulf Ohlsson. 1.250 meter kvar satt Twigs Honor i femte utvändigt. 250 meter senare hade han placerats i spets och klev sedan undan mycket lätt till välförtjänt seger efter två galopper på sistone som vi … Läs mer

Awesome Kronos finfin på Bergsåker

Awesome Kronos har massor med spring i benen och när loppen körs i ”hans” smak står han billigt inne i sin klass. På Bergsåker var det körning om ledningen i omgångar och Ulf Ohlsson gottade sig när tätduon kom upp till varvet på strax över 1.12 på det kladdiga underlaget. Awesome Kronos fick göra grovjobbet … Läs mer

Hästskötare – se hit!

Vill du jobba med några av Sveriges bästa hästar? Nu söker vi en hästskötare till stallet och det härliga gänget i Knivsta. Du får från 1 december möjlighet att jobba för en av Sveriges framgångsrikaste tränare med några av Sveriges bästa travhästar. Erfarenhet är ett krav, körkort likaså. Intresserad? Maila ett kort cv till stallbath@gmail.com … Läs mer