Dags att fälla ut vingarna igen

Ikväll är det dags för lilla ”trollsländan” att flyga runt banan. Vi spenderar några timmar på Gävletravet och Optimum Dragonfly startar i lopp 7 från bricka 12. Vi är taggade och hoppas på lite flyt 😎 / Elin

En fredag kväll med grabbarna

Framme i Borlänge där det vankas race i kväll! Först ut är Mellby Fog som gör debut i lopp 1. Han är väl förberedd och klarar han bara starten så är han nog med därframme. Sen gör Jimmy Mack första starten som valack i lopp 11 och vi hoppas att han har lämnat galoppskorna hemma, … Läs mer

Soligt på Mantorp!

I dag har vi Swarovski Broline på Mantorp som startar i lopp 5 😀 Det är tredje starten för den här tjejen ! 😀 solen skiner här på Mantorp 

Dags för start!

Nu laddar vi för lunchtrav på Solvalla ☺ På plats är Secret, Jimmy, Cash, Ruben och Kim gånger 2. Nu kör vi!

Våren är på ingång!

Fantastiskt väder och fina hästar i Knivsta idag! Vi njuter av solen och att få sitta bakom våra favorit hästrumpor, medan chefen reparerar sig från sin olycka som inträffade igår. Krya på dig Svante och vi önskar alla en fortsatt bra vecka! 😄🌷

Bollnäs V75

Möller har bra pli på Anna som fixar så vi slipper vara hungriga idag;). Idag så tar vi bussen och åker till Bollnäs. Med oss har vi Sugarmakesmecrazy i V75-1, Duke of Mearas i V75-7 och National Prince som startar i lopp 2. Poochai åker ifrån Sundsvall o ska starta i V75-3. De ska va … Läs mer