Andelshäst ombord!

Global Avenue

Svante Båth erbjuder en andelshäst via Easy KB.
– Jag har fått flera förfrågningar om en andelshäst med det här upplägget och nu har jag hittat rätt häst till rätt pris, säger Svante.
Global Avenue är uppfödd och uppvuxen i Frankrike, men är svenskregistrerad och siktas mot de numera ännu intressantare svenska storloppen.
– En fin individ som kommer till Sverige i juni.
Andelar tecknas via Easy KB:s hemsida och här kan du läsa mer om Global Avenue:

Global Avenue sto 2016
e. S.J.’s Caviar – Rio de la Plata
* Pappa S.J.’s Caviar har bland annat lämnat Båths superstjärna och Årets Tvååring 2016, Coin Perdu (2) 12,7a/1.695.000 kronor, 5 st: 5–0–0
* Mamma Rio de La Plata travade 12,1 och tjänade 543.300 kronor
* Svenskregistrerad men uppfödd och uppstallad just nu i Frankrike för bästa möjliga förutsättningar
* Handplockad av Svante Båth
* Går redan i juni in i unghästkonceptet som ger tidiga vinnare
* Full tillgång till trav-Sveriges bästa tränarhemsida
* Rapporter om hästen via skötarblogg

20 andelar á 6.250 kronor plus moms (momsen återfås kort efter hästen är fulltecknad).
Uppskattad driftskostnad: cirka 750 kronor

Teckna din andel på easykb.se

Attraversiamo till Kriteriet

Läckre Attraversiamo var tillbaka i perfekt skick när det vankades Kriteriekval. Erik Adielsson körde till ledningen efter en bit och höll jämn, hög fart som redan in på slutrundan gjorde att övriga fick problem. Över upploppet var ”Attra” fullständigt överlägsen och försvann ifrån till överlägsen seger. Bakom stallnamnet Caracolas AB döljer sig bland annat Calle … Läs mer

Första segern för Idun

Idun A’lir fixade karriärens första seger i Eskilstuna. Treåringen visade fin uppfattning och satt trots bakspår i ledningen efter 300 meter! Ulf Ohlsson höjde sedan tempot successivt och motståndarna lämnades med några längder redan varvet före mål. Avståndet växte hela vägen in och till slut var det en smått överlägsen seger för Idun A’lir på … Läs mer

Fantasy i topp i Gävle

Fantasy In var segermogen med en genomkörare och stod inför en lämplig uppgift i Gävle. Från dubbla tillägg hittadee Ulf Ohlsson så småningom tredje utvändigt och kunde bida sin tid där till 600 meter före mål då en snabb attack förde henne till grepp vid upploppets början. Fantasy In höll undan säkert på 1.15,6/2.680 meter … Läs mer

Trollkarlen fixade dussinet fullt

Formen hos Stall Båth är svår att gnälla på. Global Wizard var stallets tolfte vinnare på sex dagar! Ulf Ohlsson lyfte iväg hästen från start och satt i ledningen kort efter att bilen släppt fältet. Väl där fick ekipaget dämpa tempot efter 1.14-fart första halvvarvet. Global Wizard visade att han han fortsatte på den inslagna … Läs mer

Äntligen, Zagreb!

Zagreb Kronos har i jobben trampat fram som ett löfte, men när det handlat om tävling har det mest knytit sig för den treåriga damen. Idag slog Kenneth Haugstad förhoppningsvis handflatan i den berömda ketchupflaskan då han lotsade henne till vinst på Romme. Mestadels andra utvändigt var positionen och när Kenneth begärde marschfart in på … Läs mer