Andelshäst ombord!

Global Avenue

Svante Båth erbjuder en andelshäst via Easy KB.
– Jag har fått flera förfrågningar om en andelshäst med det här upplägget och nu har jag hittat rätt häst till rätt pris, säger Svante.
Global Avenue är uppfödd och uppvuxen i Frankrike, men är svenskregistrerad och siktas mot de numera ännu intressantare svenska storloppen.
– En fin individ som kommer till Sverige i juni.
Andelar tecknas via Easy KB:s hemsida och här kan du läsa mer om Global Avenue:

Global Avenue sto 2016
e. S.J.’s Caviar – Rio de la Plata
* Pappa S.J.’s Caviar har bland annat lämnat Båths superstjärna och Årets Tvååring 2016, Coin Perdu (2) 12,7a/1.695.000 kronor, 5 st: 5–0–0
* Mamma Rio de La Plata travade 12,1 och tjänade 543.300 kronor
* Svenskregistrerad men uppfödd och uppstallad just nu i Frankrike för bästa möjliga förutsättningar
* Handplockad av Svante Båth
* Går redan i juni in i unghästkonceptet som ger tidiga vinnare
* Full tillgång till trav-Sveriges bästa tränarhemsida
* Rapporter om hästen via skötarblogg

20 andelar á 6.250 kronor plus moms (momsen återfås kort efter hästen är fulltecknad).
Uppskattad driftskostnad: cirka 750 kronor

Teckna din andel på easykb.se

Gordons lillasyster till salu!

Treårige Gordon Mearas tog andra raka segern från debuten igår på Solvalla, mestadels från utvändigt ledaren på 1.15,8a/2.140 meter. Två starter har inbringat 140.000 kronor! Nu erbjuder vi lillasyster Inca Mearas (e. Uncle Lasse u Trinity Starlight e S.J.´s Photo) med samtliga omkostnader betalda under de första fyra månaderna! Det här är enda chansen till … Läs mer

Attra toppfin i årsdebut

Attraversiamo gjorde årsdebut och fyraåringen fick en skön resa till Bergsåkers vinnarcirkel. Erik Adielsson kunde köra till ledningen och fick bestämma farten precis som han ville. Attraversiamo sprang i avslappnad stil och och lekte till vinst på 1.14,5a/2.140 meter. E3-vinnaren Attraversiamo har Kungapokalen som första stora mål för säsongen. Caracolas AB äger Attraversiamo som sköts … Läs mer

Gordon starkast igen

Gordon Mearas har lite säregen stil, men fin kapacitet och härlig inställning. På Solvalla kom andra segern i andra starten. Per Lennartsson fick visa sina körhänder och bytte andra ytter mot dödens varvet före mål. Väl där skruvade han upp farten successivt och kort före mål kopplades knappt, men säkert segergrepp 1.15,8a/2.140 meter. Stall Gordons … Läs mer

Första för Atlas – och Emma!

Atlas Kronos har inlett karriären med två fina insatser utan att få vinna, men ikväll i Karlstad var det dags. Ulf Ohlsson kom iväg bra från springspår, men det dröjde ett halvvarv innan han släpptes till spets. Atlas Kronos uppträdde ”mysigt” flegmatiskt i tätposition, men piggnade till när han fick sällskap utvändigt i slutsvängen. Över … Läs mer

Hattrick för Fort Knox

Treårige Fort Knox har lätt för sig och ackompanjeras av en utstrålning som är omöjlig att inte gilla. På Mantorp var det mycket nytt: såväl resa som startbil, men inget bekymrade Fort Knox. Erik Adielsson kunde behändigt glida till ledningen och fick bestämma farten som han ville. Under slutrundan skärptes farten efterhand och Fort Knox … Läs mer