Andelshäst ombord!

Global Avenue

Svante Båth erbjuder en andelshäst via Easy KB.
– Jag har fått flera förfrågningar om en andelshäst med det här upplägget och nu har jag hittat rätt häst till rätt pris, säger Svante.
Global Avenue är uppfödd och uppvuxen i Frankrike, men är svenskregistrerad och siktas mot de numera ännu intressantare svenska storloppen.
– En fin individ som kommer till Sverige i juni.
Andelar tecknas via Easy KB:s hemsida och här kan du läsa mer om Global Avenue:

Global Avenue sto 2016
e. S.J.’s Caviar – Rio de la Plata
* Pappa S.J.’s Caviar har bland annat lämnat Båths superstjärna och Årets Tvååring 2016, Coin Perdu (2) 12,7a/1.695.000 kronor, 5 st: 5–0–0
* Mamma Rio de La Plata travade 12,1 och tjänade 543.300 kronor
* Svenskregistrerad men uppfödd och uppstallad just nu i Frankrike för bästa möjliga förutsättningar
* Handplockad av Svante Båth
* Går redan i juni in i unghästkonceptet som ger tidiga vinnare
* Full tillgång till trav-Sveriges bästa tränarhemsida
* Rapporter om hästen via skötarblogg

20 andelar á 6.250 kronor plus moms (momsen återfås kort efter hästen är fulltecknad).
Uppskattad driftskostnad: cirka 750 kronor

Teckna din andel på easykb.se

Julkul med Urchin

Urchin har hittat vinterformen och tog en lätt seger på Gävle idag. Per Linderoth fick backa från start och var sist initialt, men fick sedermera fjärde utvändigt. 600 meter före mål stötte Linderoth och fick rygg att gå i. Urchin var löpsugen värre och när han lyftes ut på upploppet avgjorde hästen på ett par … Läs mer

Greven chefade på Färjestad

Duke of Mearas satte nosen först för första gången för året. Och han behövde inte be om ursäkt för insatsen. Kim Moberg var med i spetskörningen från start, men när krutröken lagt sig var endast positionen utvändigt ledaren kvar. Där blev Duke avlöst efter ett varv och Kim Moberg fick snällt sitta och hoppas på … Läs mer

Över 21 med Lovely Flicka

Stall Båth passerade 21 miljoner inkört under lördagen, bland annat med hjälp av Lovely Flicka som vann i Eskilstuna. Kim Möller Nielsen hade is i magen och valde att passera några hästar invändigt från start för att komma fram i tredje invändigt. När han såg ut att tvingas börja backa sig loss med Lovely Flicka, … Läs mer

Dragonfly visade lyftkraft

Optimum Dragonfly har lite problem att hålla ordning på benen, men när hon travar hela vägen duger hon gott i klassen. Ulf Ohlsson lämnade fjärde utävndigt 1.200 kvar, nådde dödens in på slutrundan och lämnade övriga i slutsvängen. – Det var skönt att hon skötte sig så vi fick in lite nya startpoäng, hon gjorde … Läs mer

Unlimited från dödens

Global Unlimited hade straffat ned sig i breddlopp, men studsade snabbt tillbaka i vanliga lopp. I Gävle lämnade Kim Moberg tredje ytter 1.250 meter före mål, anslöt utvändigt ledaren och kunde sätta sig tillrätta redan 150 meter före mål. Global Unlimited klev undan utan några som helst problem på 1.15,5a/2140 meter. – Det har strulat … Läs mer