Andelshäst ombord!

Global Avenue

Svante Båth erbjuder en andelshäst via Easy KB.
– Jag har fått flera förfrågningar om en andelshäst med det här upplägget och nu har jag hittat rätt häst till rätt pris, säger Svante.
Global Avenue är uppfödd och uppvuxen i Frankrike, men är svenskregistrerad och siktas mot de numera ännu intressantare svenska storloppen.
– En fin individ som kommer till Sverige i juni.
Andelar tecknas via Easy KB:s hemsida och här kan du läsa mer om Global Avenue:

Global Avenue sto 2016
e. S.J.’s Caviar – Rio de la Plata
* Pappa S.J.’s Caviar har bland annat lämnat Båths superstjärna och Årets Tvååring 2016, Coin Perdu (2) 12,7a/1.695.000 kronor, 5 st: 5–0–0
* Mamma Rio de La Plata travade 12,1 och tjänade 543.300 kronor
* Svenskregistrerad men uppfödd och uppstallad just nu i Frankrike för bästa möjliga förutsättningar
* Handplockad av Svante Båth
* Går redan i juni in i unghästkonceptet som ger tidiga vinnare
* Full tillgång till trav-Sveriges bästa tränarhemsida
* Rapporter om hästen via skötarblogg

20 andelar á 6.250 kronor plus moms (momsen återfås kort efter hästen är fulltecknad).
Uppskattad driftskostnad: cirka 750 kronor

Teckna din andel på easykb.se

Very ruggig i Eskilstuna

Very Kronos spände bågen och vi fick lyssna till en sträng som höll! I Eskilstuna Fyraåringstest var det namnkunniga motståndare, men Very Kronos höll ordning på sina påkar. Erik Adielsson körde till ledningen, samtidigt som Kriterievinnaren Villiam gjorde bort sig. Italienaren Volnik du Kras anslöt utvändigt och gav inte Very Kronos en lugn stund sist … Läs mer

Gladiolus slog i blom

Mellby Gladiolus, döpt efter en snittblomma, slog i blom i värmen i Lindesberg. Treåringen gjorde årsdebut och visade att inget saknades. Ulf Ohlsson skötte tömföringen och hästen noterades för 1.17,8/2.140 meter. Gladiolus tvingade traska utvändigt ledaren och det såg ut att vara tomt i tanken 300 kvar. Mellby Gladiolus tog dock fram blåstället och avgjorde … Läs mer

Välkommen ombord, Beware Kronos!

En eftersläntare från Italien har äntligen anlänt Skottorp. Ettåriga Beware Kronos är sist in i kullen. Mamma Pleasure Kronos var själv en utmärkt tävlingshäst med rekordet 1.11,6 och 268.000 euro intjänat. Hon tävlade i kulltoppen som unghäst med och var dessutom fyra i Prix Helen Ann Johansson som sexåring. Mormors mor till Beware Kronos är … Läs mer

Välkommen ombord, United!

Tvåårige United Broline (e. Ken Warkentin) är ny ombord hos Båth. Hingsten som har intressant härstamning anlände till Knivsta i veckan. Mamma Florida Broline har lämnat halvmiljonären och helbrodern Sonof Montechristo, men den som verkligen sticker ut är miljonärskan Florida Queen som bland annat var BC-tvåa och även vann E3-revanschen. Moa Thörngren i Knivsta kommer … Läs mer

Kim och Cando i topp i Visby

Arras Cando tog båten till Visby och treåringen fortsätter visa fin utveckling. Idag blev det lite oväntat svar av en 60-oddsare, men körande Kim Moberg förivrade sig inte utan satte sig tryggt tillrätta utvändigt om ledaren. Arras Cando skruvade upp farten för varje meter som gick av loppet och i slutsvängen hissade ledaren nödflagg. Arras … Läs mer