Andelshäst ombord!

Global Avenue

Svante Båth erbjuder en andelshäst via Easy KB.
– Jag har fått flera förfrågningar om en andelshäst med det här upplägget och nu har jag hittat rätt häst till rätt pris, säger Svante.
Global Avenue är uppfödd och uppvuxen i Frankrike, men är svenskregistrerad och siktas mot de numera ännu intressantare svenska storloppen.
– En fin individ som kommer till Sverige i juni.
Andelar tecknas via Easy KB:s hemsida och här kan du läsa mer om Global Avenue:

Global Avenue sto 2016
e. S.J.’s Caviar – Rio de la Plata
* Pappa S.J.’s Caviar har bland annat lämnat Båths superstjärna och Årets Tvååring 2016, Coin Perdu (2) 12,7a/1.695.000 kronor, 5 st: 5–0–0
* Mamma Rio de La Plata travade 12,1 och tjänade 543.300 kronor
* Svenskregistrerad men uppfödd och uppstallad just nu i Frankrike för bästa möjliga förutsättningar
* Handplockad av Svante Båth
* Går redan i juni in i unghästkonceptet som ger tidiga vinnare
* Full tillgång till trav-Sveriges bästa tränarhemsida
* Rapporter om hästen via skötarblogg

20 andelar á 6.250 kronor plus moms (momsen återfås kort efter hästen är fulltecknad).
Uppskattad driftskostnad: cirka 750 kronor

Teckna din andel på easykb.se

Hedershäst bäst i spets

Hedershästen Empire Garbo har i de flesta av sina 52 starter fått inleda attacker bakifrån, men i Umeå prickade Ulf Ohlsson fint från springspår och Empire Garbo satt i ledningen efter 200 meter. Väl där fick Empire diktera villkoren efter behag, innebärande 1.17,2 på varvet. Sedan blev det åka av och med ett sista halvvarv … Läs mer

Andra för Babsan – och Emma!

Som lillasyster till Attraversiamo får man finna sig i att ha ögonen på sig. Babsan Kronos har tävlat på fint, men lyfte en nivå när hon idag för första gången fick tävla utan skor på hovarna. Efter en långsam inledning gjorde Ulf Ohlsson slag i saken från tillägg och placerade Babsan utvändigt om ledaren. Väl … Läs mer

Välförtjänt för Valuta

Valuta E.W. har varit ute och provat i årgångssällskap utan att ha rätta turen, men när det var ”vanligt” lopp på Solvalla utföll såväl spårlottning som löpningsförlopp till hennes fördel. Erik Adielsson satt i spets omgående och Valuta såg läckert gåvillig ut i front. Efter 1.12 första 500 blev det 1.13 på varvet innan Erik Adielsson … Läs mer

Anna Maud hela vägen

Anna Mauds Lassie fick dansa utan skor för första gången och gillade det skarpt. Ulf Ohlsson skickade iväg Anna Maud till ledningen och behövde sedan aldrig ha något oroligt i blicken. Sista halvvarvet gick riktigt fort och Anna Mauds Lassie landade på 1.14,5a/2.140 meter. AB Kungsholmen Hästar & A Eriksson äger Anna Mauds Lassie som … Läs mer

Haitkin fin i debuten

Treårige Haitkin Am har behövt lite tid på sig att få ordning på sina långa ben, men var väl förberedd inför debuten idag på Hagmyren. Efter stabil start körde Ulf Ohlsson till ledningen efter drygt 500 meter och höjde sedan farten efterhand. Över upploppet lufsade Haitkin Am undan ohotad på fina debuttiden 1.16,7/2.140 meter. – … Läs mer