Bergsåker 170208

Jag, Joy, Camilla, Trito och Jimmy är på plats på Bergsåker, och så även vinterkylan. Det börjar närma sig -15 snart och det biter lite i kinderna, men vi är taggade ändå. Förutsättningarna är bra inför kvällens V86 tävlingar där Joy är med i den första avdelningen (lopp6). Hon har fått ett dåligt läge idag och det vill till att det blir lite tempo på loppet om vi ska ta oss in i matchen. På V4an startar Trito De Royal som på förhand har en något bättre chans att kamma hem en seger. Det är lärlingslopp och Jimmy kör honom ikväll. Hoppas alla håller en extra tumme för Joy ikväll som gör sin sista start i karriären innan hon lägger skorna på hyllan och går till avel! /Anders, Camilla & Jimmy

En fredag kväll med grabbarna

Framme i Borlänge där det vankas race i kväll! Först ut är Mellby Fog som gör debut i lopp 1. Han är väl förberedd och klarar han bara starten så är han nog med därframme. Sen gör Jimmy Mack första starten som valack i lopp 11 och vi hoppas att han har lämnat galoppskorna hemma, … Läs mer

Soligt på Mantorp!

I dag har vi Swarovski Broline på Mantorp som startar i lopp 5 😀 Det är tredje starten för den här tjejen ! 😀 solen skiner här på Mantorp 

Dags för start!

Nu laddar vi för lunchtrav på Solvalla ☺ På plats är Secret, Jimmy, Cash, Ruben och Kim gånger 2. Nu kör vi!

Dags att fälla ut vingarna igen

Ikväll är det dags för lilla ”trollsländan” att flyga runt banan. Vi spenderar några timmar på Gävletravet och Optimum Dragonfly startar i lopp 7 från bricka 12. Vi är taggade och hoppas på lite flyt 😎 / Elin

Våren är på ingång!

Fantastiskt väder och fina hästar i Knivsta idag! Vi njuter av solen och att få sitta bakom våra favorit hästrumpor, medan chefen reparerar sig från sin olycka som inträffade igår. Krya på dig Svante och vi önskar alla en fortsatt bra vecka! 😄🌷