BC-vinst för Rhyme!

Rhyme i BC
Rhyme i BC

När två slåss…så vinner Erik Adielsson. Rhyme Broline tog hem Breeders Crown-finalen för treåriga ston och 1,6 miljoner kronor rasslade in på Stall Rhyme Brolines konto.
Darling Mearas satt programenligt i ledningen och när Kenneth Haugstad gjorde sitt drag var Erik Adielsson beredd. Han bytte tredje ytter mot ”kort” dödens, innan Caddie Lisieux blev avlösaren. I den positionen kunde Erik vänta med attacken till upploppet och när det norska huvudlaget drogs kort före mål satte Rhyme Broline nosen först efter en formidabel kuskinsats! Och en riktigt fin prestation av hästen förstås!
Segertiden blev 1.13,1a/2.140 meter och skötare till Rhyme Broline är Fredrik Larsson i Sundsvall. Fredrik sköter även Unstirred Drink som för Örjan Kihlström spurtade till sig femteplatsen i BC-finalen.

Välkomna ombord!

Vi hälsar två nyförvärv välkomna ombord. Treårige Eagle Merci (e. Bold Eagle) kvalade så sent som i måndags på 1.18,4/2.160 meter i tidigare regi och såg startklar ut. Han acklimatiserar sig förhoppningsvis fort på Stora Alby där han kommer tas om hand av Ola Haaga. Pema Energi äger. Meitner (e. Googoo Gaagaa) är två år … Läs mer

No Matter till Stosprintern

No Matter kvalade genom en andraplats in till Stosprintern som lockar med 800.000 kronor till segrarinnan nästa lördag i Halmstad. Ulf Ohlsson satt bakom No Matter som spurtade starkt till silverplatsen på 1.12,9a/1.609 meter. Spårlottningen utföll efter bästa märke och No Matter startar från fjärdespår i finalen. No Matter ägs av Easy KB i Uppsala … Läs mer

Kan vara den bästa jag tränat!

Sommaren är i full gång med storlopp i antågande. Nu väntar E3 finaler nästa lördag. Tre till final och det måste vi vara nöjda med. Bythebook & Global Adventure vann sina försök medan Alien Kronos tog sig vidare i tufft försök och lite småjobbig resa som fyra. Erik valde ”BTB”, men tyckte inte valet var … Läs mer

Kuskarna klara på E3-hästarna

Erik Adielsson, Ulf Ohlsson och Markus B Svedberg. Där har ni kuskarna på stallets E3-hästar nästa lördag. Erik Adielsson kör Bythebook, Ulf Ohlsson sitter bakom Global Adventure och ägarsonen Markus B Svedberg kör Alien Kronos.

Axel radar upp dem!

Kallblodige Axel Sigfrid är spännande på flera sätt. Han är inkörd samtidigt som E3-finalisterna Bythebook och Global Adventure hos Tony Jönsson i Skottorp. Skillnaden är rasen – samt att Axel Sigfrid aldrig har förlorat. Kallblodet tog fjärde raka från debuten på Dannero ikväll och det såg faktiskt ut som en promenad i parken för treåringen … Läs mer